FORUM PTT -

POMOC inne - Czy te dodatki można ściągnąć?

szymon9263 - 07-03-2009, 20:27
: Temat postu: Czy te dodatki można ściągnąć?
Witam. Ostatnio przeglądając strony z dodatkami do TRS natrafiłem na bardzo ciekawą stronkę http://dracotrainz.ic.cz/production.htm . Sam językiem czeskim nie posługuję się biegle, czyt. wcale, lecz wiem, że jeden dodatek z tej strony jest do pobrania na stronie http://www.trainzmotion.cz/ ,czy ktoś wie, czy te pozostałe maszyny są gdzieś do pobrania, lub jak je pobrać z tej strony, lub może ktoś zna jakąś inną stronę, z której mogę ściągnąć tabor techniczny do trainza (nie licząc PTT).

Z pozdrowieniami Szymon

PS. Nie wiedziałem gzie umieścić ten temat, jakby co to proszę admina o przeniesieni do właściwego działu.
kilanziom - 07-03-2009, 20:35
:
Jakaś cięższa zadyma była wokoło tych modeli, kiedyś z ich autorem rozmawiałem n.t.

Nie pamiętam już o co łaziło, ale w wyniku wewnętrznych sporów i niekończących się wrednych uwag pod adresem tego autora że jego dodatki są ciężkie, nieekonomiczne, brzydkie itp itd i ciągłego oczekiwania żeby coś poprawiał, wkurzył się i zamknął swoją stronę a wszystkie dodatki które były "w przygotowaniu" powiedział że nie wyda wcale albo wyda jako payware.

Aktualnie nie mam pojęcia na jakim etapie to sie znajduje.
szymon9263 - 07-03-2009, 20:39
:
A masz jakiś kontakt z autorem, lub czy nie wiesz, czy ewentualnie zgodziłby się na przesłanie na email, bez szerszej publikacji?
rysztur - 25-03-2009, 19:55
:
Dodatki maszyn torowych są na DLS pod hasłem "Plasser" autor alien3 (10 pozycji).
Kanclerz - 14-10-2009, 09:17
:
Nie macie kontaktu do "draco"? Nie wiem może spróbowałbym jakoś u niego wynegocjować te dodatki, bo naprawdę są ekstra, znaczy mi się podobają, a już mam te dwa od dawna co były na trainzmotion, czy trainzpedro. A szkoda bo facet trochę włożył w to roboty są naprawdę dobre.
kilanziom - 14-10-2009, 10:22
:
Ale on o tym wie, dlatego może od razu zapytaj o numer konta.
Kanclerz - 14-10-2009, 19:13
:
Jeżeli mam przelać czeskie korony to spoko, w szufladzie mi trochę pozostało.;P