FORUM PTT -  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
DLS-Serwer
Autor Wiadomość
Kamlox
user


Dołączył: 03 Lut 2009
Posty: 98
Skąd: Łódź
Wysłany: 20-01-2014, 18:58   DLS-Serwer

Witam!
Mam następujący problem, otóż gdy chce coś pobrać za pomocą "Pomocnika pobierania" w TRS 2010, wyświetla mi się komunikat, iż "Nie można pobrać, serwer może być pełny...". Stan ten trwa od około miesiąca i stąd moje pytanie: Miał ktoś następujący problem? Jak można sobie z nim poradzić?
 
 
ryszard
znawca



Pomógł: 112 razy
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3559
Skąd: Opole

Wysłany: 20-01-2014, 20:13   

Można napisać do Auranu, kiedyś tak zrobiłem i od tego czasu nie mam problemu.
 
 
 
Kamlox
user


Dołączył: 03 Lut 2009
Posty: 98
Skąd: Łódź
Wysłany: 11-03-2014, 21:59   

Po wielu próbach i poszukiwaniach jestem zmuszony poprosić:
Mógłby ktoś mi podać kontakt do Auranu?? :oops:
 
 
zolwik
znawca
Dyżurny Ruchu



Pomógł: 228 razy
Wiek: 31
Dołączył: 18 Lut 2008
Posty: 5052
Skąd: Wrocław
Wysłany: 12-03-2014, 00:09   

http://support.auran.com/index.php
_________________
Pogromca AI

TOWARY i ŁADOWNIE PNT http://sdrv.ms/MO7RX9
 
 
 
Kamlox
user


Dołączył: 03 Lut 2009
Posty: 98
Skąd: Łódź
Wysłany: 12-03-2014, 16:09   

Tak, tu też już byłem nieraz. Ale w jaki sposób mogę przedstawić problem?
Zdaje sobie sprawę, że to laickie pytania ale jednak nie mogę sobie poradzić :oops:
 
 
Bismarck1969 
super user


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 03 Cze 2017
Posty: 111
Skąd: Zawiercie
Wysłany: 25-06-2017, 10:42   

Ja mam taki sam problem jak kolega parę postów powyżej i tak to trwa od stycznia nie wiem jak temu zaradzić. Pomoże ktoś?
 
 
 
zolwik
znawca
Dyżurny Ruchu



Pomógł: 228 razy
Wiek: 31
Dołączył: 18 Lut 2008
Posty: 5052
Skąd: Wrocław
Wysłany: 25-06-2017, 11:21   

Pisałeś do Auranu?
Zapewne masz jakas stara wersje trainza, ktora straciła wsparcie, co sie z tym wiąże MOŻE ale nie musi odciąć możliwość pobierania
_________________
Pogromca AI

TOWARY i ŁADOWNIE PNT http://sdrv.ms/MO7RX9
 
 
 
Bismarck1969 
super user


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 03 Cze 2017
Posty: 111
Skąd: Zawiercie
Wysłany: 25-06-2017, 11:47   

Nie pisałem do Auranu bo nie wiem do jakiego działu. Mam ts2009 i ts2010 oba oryginały i na obu nie można pobrać nic
 
 
 
Zmiennik115 
trainz
3D



Pomógł: 22 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Lut 2011
Posty: 329
Skąd: Kraśnik
Wysłany: 25-06-2017, 17:26   

To dziwne bo zarówno w TS2009 i jak 2010 można pobierać z DLS, właśnie nawet pobieram dodatek,prędkość 24,6Kb/s :-) .
 
 
 
zolwik
znawca
Dyżurny Ruchu



Pomógł: 228 razy
Wiek: 31
Dołączył: 18 Lut 2008
Posty: 5052
Skąd: Wrocław
Wysłany: 25-06-2017, 20:58   

Zmiennik, a może przeczytasz co napisałem wyżej?
_________________
Pogromca AI

TOWARY i ŁADOWNIE PNT http://sdrv.ms/MO7RX9
 
 
 
Zmiennik115 
trainz
3D



Pomógł: 22 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Lut 2011
Posty: 329
Skąd: Kraśnik
Wysłany: 26-06-2017, 09:05   

zolwik napisał/a:
Zmiennik, a może przeczytasz co napisałem wyżej?


Pewnie że czytałem i to od samego początku, dodam też że nie mam najwyższego buildu w TS2009 i To samo w TS2010 i wszystko jest ok jeżeli chodzi o pobieranie, może i faktycznie coś mają w Auranie w koncie użytkownika namieszane.
Ostatnio zmieniony przez Zmiennik115 26-06-2017, 09:08, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
Bismarck1969 
super user


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 03 Cze 2017
Posty: 111
Skąd: Zawiercie
Wysłany: 26-06-2017, 09:28   

Sam sobie jestem winien kiedyś próbowałem zarejestrować pirata na swoim koncie i auran mi zablokował pobieranie teraz wszystkie wersje mam legalne ale nie umiem odblokować konta i nie wiem gdzie napisać do auranu w tej sprawie
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group