FORUM PTT -  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Braki w torach
Autor Wiadomość
piotro855
nowy


Dołączył: 28 Sie 2009
Posty: 14
Skąd: bc
Wysłany: 11-06-2020, 20:56   Braki w torach

Spotkał sie ktos z czyms takim?
 
 
RBach 
znawca
Toromistrz



Pomógł: 277 razy
Wiek: 44
Dołączył: 26 Lut 2008
Posty: 4110
Skąd: Gościcino Centralne
Wysłany: 11-06-2020, 21:03   

To nie są braki w torach. To są tekstury gruntu ze skopaną normalmapą :-)
_________________
Moje dodatki
Instrukcje kolejowe
KUID:263713
aktualny release skryptów sygnalizacji v5.3: 11.04.2020
 
 
 
piotro855
nowy


Dołączył: 28 Sie 2009
Posty: 14
Skąd: bc
Wysłany: 12-06-2020, 09:33   

A da sie to naprawic w tane ?czy tak bedzie , w ts 2010 normalnie mapa sie wyswietla
 
 
rysztur
zaawansowany


Pomógł: 56 razy
Dołączył: 11 Kwi 2008
Posty: 919
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 12-06-2020, 09:43   

Wszystko da się naprawić, podaj kuid tej teksturki.
 
 
Aikozann
zaawansowany


Pomógł: 44 razy
Wiek: 29
Dołączył: 20 Sie 2010
Posty: 823
Skąd: Sierpc
Wysłany: 12-06-2020, 10:24   

Możesz też ew. podmienić teksturę na inną, podobną, niewykazującą takich mankamentów, wbudowanym narzędziem podmiany dodatków.
 
 
Zwinny
zaawansowany


Pomógł: 22 razy
Wiek: 30
Dołączył: 20 Lut 2008
Posty: 747
Skąd: Chorzów
Wysłany: 12-06-2020, 13:57   

Z tymi torami u siebie też miałem taki cyrk, w linku podsyłam ten tor działający w TANE. Ten który masz aktualnie usuń i zainstaluj ten który podesłałem.

https://www113.zippyshare.com/v/nAqR8W8R/file.html

Pozdrawiam
Adam
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group