Wysłany: 04-02-2017, 20:06 Jak mogę znaleźć część obiektów z Modula City?
Witam,
Więc moim problemem jest znalezienie części obiektów z mapy Modula City, bo tak naprawdę są, ale tylko na mapie. Nie da się ich po prostu znaleźć!
Więc moim pytaniem jest czy da się je jakoś znaleźć (zależy mi na tym!)
Z góry dzięki za pomoc!
Pomógł: 50 razy Wiek: 34 Dołączył: 20 Sie 2010 Posty: 896 Skąd: Sierpc
Wysłany: 04-02-2017, 20:25
Albo w przeglądarce obiektów zmień "Ocena" na "Nazwa", bo gdy wybrane jest "Ocena" (a tak jest domyślnie) to nie widać obiektów które nie mają przypisanej określonej oceny.
Pomógł: 5 razy Dołączył: 16 Paź 2016 Posty: 231 Skąd: z domu
Wysłany: 04-02-2017, 20:47
@Suchy Hmm... Trudna sprawa powiem Ci. Obiekty te nie pojawiały się w czasach TRS2006 itp., dopiero w TS2009 pojawiły się i można było ich używać. W sumie, chyba na twojej wersji nie da się znaleźć tego typu budynków. No, niestety trzeba sobie poradzić.
P.S Właśnie, w TS2009 jest o wiele większa wersja tego projektu. Nic nie mówię, że musisz kupić TS2009, po prostu mówię.
Obiekty z modulacity były bankowo dostępne w TrainzClassic i jestem tego pewny.
Na forum był kiedyś wątek w którym opisywano jak wykonuje się proces przenosin dodatków wbudowanych (na przykładzie importu dodatków wbudowanych w TRS2006 do TrainzClassic), myślę, że warto spróbować - może i dałoby się obiekty z TC przenieść do TS2009.