Wysłany: 21-10-2008, 19:55 Problem Content Manager mi nie ściąga
Witam wszystkich. Kupiłem przed tygodniem Trainz 2006, zarejestrowałem się na Auranie zgodnie z instrukcją i aktywowałem bilet a następnie wprowadziłem login i hasło do content menagera. Wszystko niby fajnie, mogę przeszukiwać listę dodatków, dodawać do listy tych które mają zostać pobrane a jak nacisnę przycisk Startuj, pokazuje się aktualna prędkość 0.00 Bps i to na tyle. Nic się nie dzieje. Na początku dostawałem komunikat że nie można połączyć z serwerem, najprawdopodobniej serwer jest obciążony - spróbuj później. Teraz komunikatu nie ma ale też nic się nie ściąga. Ma ktoś pomysł co może być nie tak, może o czymś nie wiem?
Wiem że można ściągać z FTP, ale jest to dla mnie zbyt skomplikowane by po tych numerach szukać w katalogach.
Dodatkowe informacje
- jestem za NAT
- zainstalowałem grę we własnym katalogu na dysku E:\ podczas instalacji ( czyli nie w domyślnym katalogu instalacji)
Ostatnio zmieniony przez soboc 21-10-2008, 20:10, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 28-10-2008, 15:00 Re: Problem Content Manager mi nie ściąga
soboc napisał/a:
Witam wszystkich. Kupiłem przed tygodniem Trainz 2006, zarejestrowałem się na Auranie zgodnie z instrukcją i aktywowałem bilet a następnie wprowadziłem login i hasło do content menagera. Wszystko niby fajnie, mogę przeszukiwać listę dodatków, dodawać do listy tych które mają zostać pobrane a jak nacisnę przycisk Startuj, pokazuje się aktualna prędkość 0.00 Bps i to na tyle. Nic się nie dzieje.
Witam wszystkich jako nowy. Mam ten sam problem. Z tym, że z Trainz 2004 ale to żadna różnica chyba. FCT mam na 3 miesiace (bonus przy rejestracji). Gra nowiutka eXtra Klasyki. W Trainz Helperze coś takiego w kółko:
I koniec. Śmieszna bo dopiero dziś wpadłem na na to, że należy mi się bonusowy FCT. Bez niego ściągało się wolno ale joś się ściagało. Teraz null. Help us, please! :)
hejka! mam PODOBNY problem, albowiem gdy ściągam dodatki do Trainz 1.5 + SP4 ze strony www.trainzpedro.cz które chodzą na mojąwersję gry. Gdy niektóre pobieram, np. wagon CD Eaos (towarowy, pełny) i go rozpakowuje poprzez CM pisze że brak wymaganego znacznika w pakiecie, a mam wózki itp.
hejka! mam PODOBNY problem, albowiem gdy ściągam dodatki do Trainz 1.5 + SP4 ze strony www.trainzpedro.cz które chodzą na mojąwersję gry. Gdy niektóre pobieram, np. wagon CD Eaos (towarowy, pełny) i go rozpakowuje poprzez CM pisze że brak wymaganego znacznika w pakiecie, a mam wózki itp.
Ściągasz dodatki w wersji 2.0 lub 2.4, czyli te które chodzą pod TRS2004?