Na forum "szukajka" nie pokazuje, a na PTT z dodatkami link jest nieaktualny. W sieci znalazłem do wszystkich wersji językowych oprócz polskiej. Nie mam 12 lat, jakbym nie miał problemu nie pisałbym.
Ostatnio zmieniony przez Przemek 86 22-01-2010, 00:44, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 34 razy Wiek: 35 Dołączył: 19 Lut 2008 Posty: 1348 Skąd: Warszawa
Wysłany: 22-01-2010, 00:57
Ciekawe jest to co piszesz, zwłaszcza, że przed sekundą próbowałem ściągnąć ten SP4 z downloadu PTT i wszystko działa jak należy, więc nie wiem w czym problem. Poza tym, jak juz pisałem google Twoim przyjacielem kolego, zwłaszcza, że nawet pierwszy link po wpisaniu hasła "TRS2004 SP4" odwołuje sie do serwisu Gram.pl gdzie to znajdują się wszystkie Patche i Service Packi od wydawców gier. Wystarczyło tylko w niego wejść, nacisnąć w grach powiązanych "Trainz Railroad Simulator 2004 i wybrać Service Pack 4...
z czystego lenistwa nie chciałoby mi sie dalej szukac i wykupiłbym ten dostęp ;-)
EDIT: jasne ze download SP4 działa na PTT, ciągnie się aż miłom tak wiec powyzsza informacja traci na wartosci, Thalys nie mógłbyś iść spać, bym się wykazał trochę.. ;-)
Rzeczywiście teraz z PTT pobieram. Przepraszam za kłopoty. Mam wielką nadzieję, że nie będę musiał nikogo więcej niepokoić. Ale ten link: http://www.gry-online.pl/S030.asp?ID=3325 to chyba SP4 dla innej wersji gry...
Ostatnio zmieniony przez Przemek 86 22-01-2010, 01:08, w całości zmieniany 1 raz