FORUM PTT -  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Wujek 082
08-12-2012, 20:30
Auran DLS
Autor Wiadomość
kacper55
nowy


Dołączył: 21 Sie 2012
Posty: 13
Skąd: Śląsk
Wysłany: 15-11-2012, 14:32   Auran DLS

Kupiłem trainz 2010 i nie chcę mi się pobierać z dls. Co zrobić?????????
Pisze, żę trzeba to włączyć w biletach pierwszej klasy. :evil:
Ostatnio zmieniony przez kacper55 15-11-2012, 14:33, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
drstrach
znawca


Pomógł: 336 razy
Wiek: 49
Dołączył: 03 Gru 2008
Posty: 6691
Skąd: Warszawa
Wysłany: 15-11-2012, 14:39   

No to jak nie chce Ci się pobierać z DLS, to nie pobieraj, przymusu nie ma :-P
 
 
 
patrykowicz
trainz
i miłośnik EN57



Pomógł: 4 razy
Wiek: 21
Dołączył: 28 Paź 2011
Posty: 351
Skąd: Kraków-Bieżanów
Wysłany: 15-11-2012, 15:10   

Zarejestrowałeś TS2010?
_________________
O mnie -> http://patrykowicz.tnb.pl...hp?article_id=2
KUID:666724
w fabryce->
problemy z komputerem,działalność zawieszona
w fazie projektowej->
rozkład jazdy
 
 
 
kacper55
nowy


Dołączył: 21 Sie 2012
Posty: 13
Skąd: Śląsk
Wysłany: 15-11-2012, 15:24   

Tak
 
 
 
samplaire
znawca
i na dodatek dziad



Pomógł: 76 razy
Wiek: 49
Dołączył: 21 Wrz 2009
Posty: 3093
Skąd: Wawa/Gorz/Szcz
Wysłany: 15-11-2012, 16:32   

Nie pobiera sie Tobie czy pobiera, ale bardzo powoli? Jeśli to drugie, to normalka - jeśli chcesz szybciej, to musisz kupić bilet. Bez biletu pobieranie jest mozliwe, ale upierdliwe ze względu na szybkość.
_________________
KUID:132952
Tu moje dodatki ciurkiem
 
 
 
kacper55
nowy


Dołączył: 21 Sie 2012
Posty: 13
Skąd: Śląsk
Wysłany: 19-11-2012, 21:29   

Bo chodzi oto że pisze że mogę codziennie pobierać do 100mb a i tak nie chcę mi pobierać.
Piszę Serwer jest pełny...
Ostatnio zmieniony przez kacper55 19-11-2012, 21:29, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
Pawel_15 
znawca
Człowiek Bąk


Pomógł: 60 razy
Wiek: 30
Dołączył: 30 Maj 2009
Posty: 1844
Skąd: Bąk, Bk1
Wysłany: 19-11-2012, 21:34   

No to masz pecha. Albo czekasz aż serwer nie będzie pełny (wieczność) albo wykupisz FCT i pobierasz do woli, bez limitów prędkości i o każdej porze dnia i nocy, za wyjątkiem awarii serwerów Auranu gdy kangur zje kawałek rurki :D
 
 
 
ryszard
znawca



Pomógł: 112 razy
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3559
Skąd: Opole
Wysłany: 19-11-2012, 23:19   

Kacper55 tak czasami bywa. Wczoraj i dzisiaj pobierałem bez żadnego biletu i problemu. Jedyny mankament, to wolne pobieranie bez biletu i problem pobrania dodatku którego waga jest powyżej 10MB. Trzeba próbować o różnych porach dnia, a czasami pomaga wpisanie loginu i hasła mimo, że nie woła po otwarciu CMP.
 
 
 
kacper55
nowy


Dołączył: 21 Sie 2012
Posty: 13
Skąd: Śląsk
Wysłany: 22-11-2012, 14:45   

Ale nawet 1mb nie chcę mi się pobrać! :evil:
 
 
 
Jacek
znawca
Milovník ČD


Pomógł: 114 razy
Wiek: 48
Dołączył: 21 Lut 2008
Posty: 2659
Skąd: Chorzów
Wysłany: 22-11-2012, 15:41   

To co, potrollujemy? ;P

Zatem odpowiedź na Twój problem niech będzie cytatem i to całkiem bliskim:

Cytat:
Kacper55 tak czasami bywa. Wczoraj i dzisiaj pobierałem bez żadnego biletu i problemu. Jedyny mankament, to wolne pobieranie bez biletu i problem pobrania dodatku którego waga jest powyżej 10MB. Trzeba próbować o różnych porach dnia, a czasami pomaga wpisanie loginu i hasła mimo, że nie woła po otwarciu CMP.


a ode mnie to jako bonuspack.
_________________
facebook.com/Zimowisko.Trainz
 
 
 
Zmiennik115 
trainz
3D



Pomógł: 22 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Lut 2011
Posty: 329
Skąd: Kraśnik
Wysłany: 08-12-2012, 17:23   

2 lata temu też miałem taki problem napisane było że serwer przepełniony klikałem ciągle pobierz i stop i zaskakiwało pobieranie , też zależy to od szybkości neta bo gdy zmieniłem z1 na 2mb\s to już problem zniknął i się ładnie wszystko pobiera bez tych problemów z przepełnieniem serwera i idzie tak około 0,40mb\s
 
 
 
Pawel_15 
znawca
Człowiek Bąk


Pomógł: 60 razy
Wiek: 30
Dołączył: 30 Maj 2009
Posty: 1844
Skąd: Bąk, Bk1
Wysłany: 08-12-2012, 19:01   

Możesz i mieć rurkę symetryczną 100/100 i dalej możesz mieć problem ze ściąganiem. Prędkość twojego neta tutaj nie ma żadnego znaczenia.
 
 
 
Wujek 082
znawca



Pomógł: 97 razy
Wiek: 31
Dołączył: 04 Cze 2009
Posty: 2232
Skąd: spod Ostrołęki
Wysłany: 08-12-2012, 20:30   

No, koledzy sobie pożartowali, Ryszard opisał kaprysy kangurzych serwerów, to temat zamykamy.
_________________
www.trainzart.pl
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group