| McDreamy napisał/a: |
| Jakieś zdjęcia Ci wysyłałem w tej sprawie, nie wiem czy jeszcze je posiadasz. Jak nie, to podeślę jeszcze raz. Jutro będziemy w Czechach to się coś pofoci tylko napisz dokładnie jakie elementy chcesz |
| RBach napisał/a: | ||
Detale |
| Kanclerz napisał/a: |
| Spotkałem się tylko z jednokomorowymi |
| CenariusPL napisał/a: |
| Świetna robota, jednak mam pytanie, czy takie semafory również istnieją na Słowacji i (podobne) na Ukrainie? Nie powiem że przetestowałbym je, zważywszy iż cześć mojej trasy przebiega przez Ukrainę. |
| McDreamy napisał/a: |
| W TANE tak mi się wyświetlają pasy od prędkości 60/80/100 - świecą cały czas. |
| RBach napisał/a: |
|
Nie ma tu "wjazdowych" i "wyjazdowych". Zgodnie z D1 (czeskie E1), semafor działający na manewry ma wąskie białe paski, nieważny dla manewrów - równe z czerwonymi. Na screenie masz równe. Ale to działa tak, jak w sygnalizie PL tabliczka "m" - trzeba zaptaszkować w menu opcję i pas zmienia się. Dlatego pisałem o konieczności wydawania sesji do mapy. Nawet jeśli nic nie konfigurujesz, to takie przełączenie pasa zapisuje się w sesji właśnie. Sama goła mapa będzie miała wszystkie semafory "w równe paski", bo nie będzie miało się z czego wczytać zaptaszkowanie |