FORUM PTT -

POMOC inne - pozycja kabiny w loce

JohnBrawo - 09-04-2019, 13:09
: Temat postu: pozycja kabiny w loce
Ktoś wie jak zmienić pozycję modelu kabiny w Loce? mam na myśli sytuację, gdzie podłoga kabiny dotyka szyn, a do połowy drzwi od kabiny - wchodzi peron w ścianę. Jak zmienić pozycję kabiny aby pasowała tak, jak powinna? Próbowałem poszukać w configu kabiny i loki, ale nic nie znalazłem. Albo jestem ślepy albo szukałem tam gdzie odpowiedzi nie ma.
proszę o pomoc, jak ktoś wie o co w tym chodzi
zolwik - 09-04-2019, 13:24
:
Musisz mieć program IMeditor i tam edytować punkty odpowiedzialne za kabinę
marconet - 09-04-2019, 13:32
:
Jeszcze jest program Attachment editing. Z poziomu gry czyli grzebaniem w configu dodatku nic nie zrobisz.
JohnBrawo - 09-04-2019, 17:41
:
dziękować bardzo :)
IC PILSKO - 16-04-2021, 10:28
:
zolwik napisał/a:
Musisz mieć program IMeditor i tam edytować punkty odpowiedzialne za kabinę
. Odgrzewam kotleta. Mam problem, wyskakuje mi aktywacja IMEditora. na starym kompie to działało ale jak paczkę dodatków w tym IMEditora przeniosłem na nowy dysk . dodaej fotki jak to wygląda

.

Proszę o jakiś patent na to. Inne programy działają np Mesh Viewer2. Pozdrawiam.
piotr60 - 18-04-2021, 07:31
:
Moze ktos posiada ten program IMeditor toby wrzucił linka bo strony na ktorych jest nie działają
Zwinny - 21-04-2021, 16:36
:
Jak nie działają jak z pierwszego linku w google można pobrać... https://contentcreation.trainzsimulator.com/im-editor-edit-im-files/
IC PILSKO - 21-04-2021, 21:08
:
Zwinny napisał/a:
Jak nie działają jak z pierwszego linku w google można pobrać... https://contentcreation.trainzsimulator.com/im-editor-edit-im-files/
. mi nie pobiera. Strona działa
rysztur - 21-04-2021, 21:32
:
To może przeglądarka blokuje ci możliwość pobrania, download spoko działa.
U mnie Edge blokuje z automatu, ale można ręcznie zachować plik.
Espen - 21-04-2021, 22:18
:
Najnowszy FireFox działa bez problemów.
IC PILSKO - 21-04-2021, 22:44
:
rysztur napisał/a:
To może przeglądarka blokuje ci możliwość pobrania, download spoko działa.
U mnie Edge blokuje z automatu, ale można ręcznie zachować plik.
. Dzięki za podpowiedź. Pomroczność jasna hehe. Sprawa jest taka iż wyskakiwał mi komunikat, że może uszkodzić kompa. Anti norton dał zielone światło i działa. Temat można zamknąć.