FORUM PTT -
PROBLEMY - Problemy z rejestracja i uruchomieniem TaNE
bazler71 - 05-06-2024, 16:37
: Temat postu: Problemy z rejestracja i uruchomieniem TaNE
Panowie, piszę w imieniu siostrzeńca wielkiego fana kolei i TRSa, któremu nie bardzo umiem pomóc. Kupił TaNE na płycie - nowa, zafoliowana. Niby jest zarejestrowany na MyTrainz - klucz jest tam wpisany. Jednak gra nie chce się uruchomić informując o braku możliwości autoryzacji. Na screenach wygląda to jak poniżej. Byłbym wdzięczny za jakieś poprowadzenie do celu bo Młody rozczarowany i stęskoniony jazdy. Gra w TrainzClassic no ale to już mocno passe jednak.
Najlepiej chyba byłoby gadać np przez messengera (jeśli mnie tam macie, a wielu z Was mnie ma) Z góry dzięki
jagg - 05-06-2024, 22:33
:
Build 74794 = Online MyTrainz release. A on má asi klíč od Boxed Product Key Standard Edition (když má CD/DVD)? V MyTrainz vlevo dole v sekci Product Downloads ať si stáhne instalaci TANE build 105766 (offfline nebo online installer) a klíč by měl fungovat.
Bojar - 09-06-2024, 11:54
:
Jeśli dobrze kojarzę miałem kiedyś podobny problem. Nie wiem czy czasem build'a nie trzeba jakoś podnieść. Polecam napisać do samego Auran'a (helpdesk, support trainzportal(?)) i przedstawić problem jeśli już się taki nie pojawił. Mi odpowiedzieli szybko i precyzyjnie.
bazler71 - 09-06-2024, 14:02
:
Dzięki, pobranie aktualizacji z auranu załatwiło sprawę