PROBLEMY - Niewidoczne tory, drogi itp. karolsek - 13-03-2008, 14:25 : Temat postu: Niewidoczne tory, drogi itp.
Do czego służą te wszystkie niewidoczne obiekty typu dróg, torów czy też peronów.
Dzięki za odpowiedź, pzdr sitar - 13-03-2008, 14:40 :
hm...pewnie nie mam racji ale ja sądze że np.do tego aby samochody jezdzily nie po drodze lecz po ziemi...ale jak juz wczesniej napisalem to tylko moje odczucie... Patrol - 13-03-2008, 14:41 :
Powodują min. Że możesz podłączyć pod np. Inicjator peronu (najazd,Schody) peron spilne (rozciągliwy) hindus - 16-03-2008, 19:51 :
A niewidzialne tory do animowanych zwrotnic, lub innych "wynalazków" które wymagają jazdy po "niczym". Niewidzialne tory umożliwiały jazdę łodzią podwodną, samochodami, śmigłowcami po określonych ścieżkach, ale za to niewidzialnych :) Shaggy - 31-03-2008, 17:02 :
Łodzi podwodnych :O ??? nawet tak przerabiaja trs :D ??? jpl - 31-03-2008, 17:40 :
shaggy napisał/a:
Łodzi podwodnych :O ??? nawet tak przerabiaja trs :D ???
Owszem, jest conajmniej jedna na Auranie. leonek74 - 31-03-2008, 22:36 :
jpl napisał/a:
shaggy napisał/a:
Łodzi podwodnych :O ??? nawet tak przerabiaja trs :D ???
Owszem, jest conajmniej jedna na Auranie.
Opcja "możliwość wykolejenia" jest ustawiona na "realistycznie"? :) :) hindus - 31-03-2008, 22:45 :
Dają radę, w końcu łodzie podwodne też nie skręcają w miejscu :P Pamiętam, że zrobiłem kiedyś tropikalną mapę z mnóstwem wysepek, palm, białych plaż i systemem tuneli podwodnych między wyspami :D Oprócz tego dookoła wysp po niewidzialnym torze z niewidzialnymi wajchami pływała łódź podwodna i startował sterowiec z pasa startowego na największej wyspie (również łódź podwodna :D).