FORUM PTT -

MAPY REALNE - Projekt Metro Warszawskie

piotrulos - 20-02-2010, 20:48
: Temat postu: Projekt Metro Warszawskie
Chciałbym wam przedstawić mój projekt. Jest to Metro Warszawskie Linia A czy jak kto woli pierwsza linia naszego metra.

W modelowaniu jestem początkujący i sam się jego nauczyłem.

Poniżej umieszczam screeny. Stacje nie są może idealne, ale tak jak pisałem modelować się ciągle uczę, no i oczywiście brakuje dobrych zdjęć na tekstury. Jeśli ktoś ma takie zdjęcia to może dodać tu albo na forum projektu (link w podpisie)

Natolin:

Kabaty:

wiem że kształt tablicy jest do poprawki i tekstura sufitu
Pesa 122N - 20-02-2010, 21:51
:
Najbardziej razi ta "dziura", a bardziej brak ścian i sufitu tunelu między stacją a tym "tunelem właściwym".
piotrulos - 20-02-2010, 22:25
:
To jest tylko chwilowo, w tym miejscu będzie wyjście ze stacji. Stacje nie są jeszcze ukończone w 100%.
jamie78 - 21-02-2010, 09:37
:
Mam taką propozycję---jak ukończysz coś w 100% wtedy dawaj screeny. Taka jest tu zasada konczymy segment i dopiero przedstawiamy to ogólowi. W innym przypadku zaczynają sie niepotrzebne komentarze i posty.
Pozdrawiam!
UBE - 22-02-2010, 08:19
:
Metro Warszawskie jest już na DLS Auran :) tak dla informacji.
supermat - 29-10-2015, 13:06
:
Super:) Ja też robię metro warszawskie. Póki twoje stacje nie są gotowe-polecam tunele i stacje metra z railroadsim.net/ru/downloads/trainz/subway/routes i paczkę Sokolnicheskaya line. Podobne do tych polskich xP
Wujek 082 - 29-10-2015, 13:33
:
Nie zauważyłeś, że ostatnia odpowiedź jest sprzed niemal sześciu lat? Nie jesteś nowy na forum, więc proponuję trochę zwracać uwagę na to, co się robi.