| mnich3001 napisał/a: |
| - było spokojniej - co to znaczy?, rozwiń to jakoś, czy dzisiaj są jakieś poważne awantury? Mnie bardziej denerwują samochody z tablicą "L" o które muszę się "potykać" na mieście niż kolejny "Icek" |
| zolwik napisał/a: | ||
co to jest KUID i jak uzyskac jest napisane w instrukcji |
| leonek74 napisał/a: |
| Weryfikacja nie - forum nie jest policją do ścigania piractwa a weryfikacja nie pozwoliłaby pisać postów osobom, które nie mają gry, ale posiadają doświadczenie wiekowe i kolejowe (obecni/byli pracownicy PKP).
Co do Icków - od czego są modki? Ban i po zabawie. Zwiększanie liczby modków nie - do tej pory wszystko świetnie się układa (jedynie można zaostrzyć rygor i przytepić co niektórym język); ale to było OT. Jedynym plusem weryfikacji z Auranem byłby przymus pochodzenia po stronach i rejestrowaniu się tych, którzy chcieliby iść na łatwiznę (kilka rejestracji, to jak kilka kłód pod nogi :P ). Paweł: a co ma kuid do lenistwa i nieprzeczytania instrukcji? |
| mnich3001 napisał/a: |
| W SB padł pomysł dot. weryfikacji takiej jaka miała miejsce na poprzednim forum, czyli każdy użytkownik musiał się wykazać posiadaniem UserID (tzw. KUID) co było związane z posiadaniem legalnej wersji gry & rejestracją gry na Auranie.
|
| Cytat: |
| nie trzeba się ponownie rejestrować, też miałem z tym problem,aż wreszcie zamówiłem, dostałem, zarejestrowałem klucz i cieszę się bogactwem DLSu. |