| avs1000 napisał/a: |
| Mapa na dzień dzisiejszy ma 28 km i do finalnego konca brakuje 3 km odcinek ze stacją końcową gdzie będzie się łączyła nasza lokalna linia prowadząca z gór z jakąś zmodernizowaną linią magistralną. Taką mam wizję i chyba tak to zrobię. |
| Ze względu na ograniczenia DLSowe - a gross dodatków mam stamtąd, zamierzam zrobić paczkę wsporczą do mapy, tak dużą lub tak wiele jak to tylko będzie możliwe. (mam nadzieję że twórcy nie będą robili przeszkód, część pozwoleń już mam). Paczka wzorem innych autorów map będzie dostępna na którejś ze stron hostingowych.
|
| drstrach napisał/a: |
|
Moje możesz pakować, na zdrowie |
| RBach napisał/a: | ||
Moje też :-) :arrow: AVS - ja jak zwykle się czepię torów - przy rozjazdach krzyżowych PODWÓJNYCH nie stosujemy wskaźników na napędach. Tam dajesz latarnię Cauera, ona pokazuje stan całego anglika. "Strzałki" dajesz tylko na rozjeździe krzyżowym POJEDYNCZYM :-) |
| A czemu pytasz akurat o szopę? |
| panzer39 napisał/a: |
| Wtrącę swoje trzy Grosze:
Trzeci Grosz: pozwolisz, że wybiorę sobie koncepcję rozwoju mapy i zdecydowanie postawię na drugą opcję, a krajem, z jakim łączyłaby się linia byłyby oczywiście Czechy i swojskie grono czeskiego taboru. Oczyma wyobraźni widzę już sesję, w której dalekobieżny pociąg kolonijny zatrzymuje się na granicy a dalej prowadzi go czeski Okularnik na kolonie wśród źródeł geotermalnych Luhačovic... |

| panzer39 napisał/a: |
|
- wskaźniki W11 ustawiamy w sytuacjach, gdy tarczy ostrzegawczej nie widać z przepisowej odległości, więc nie wszedzie są potrzebne. |