| ING_55 napisał/a: |
|
Przydałoby się i nam do sieci PKP. Ja zamierzam ten projekt zrealizować chociaż do kilku polskich kolejowych linii. Z całą stanowczością chcę podkreślić, że dodatki w 100% są m o j e i różnią się bardzo zarówno od tych czeskich, jak i od tych z globusami @RBach'a, więc o wyważaniu żadnych drzwi nie może być tu mowy. |
| Qń napisał/a: |
| Poczekaj Radek, może "my som nieświadome", a ten projekt kryje jakieś super patenty |
| Cytat: |
| Masz rację w tym, że warto nad tym pracować tylko pod konkretne zamówienie Mapotwórcy. I tak robię. Zamówień mam już tyle, że następnych już nie będę przyjmował. |
| drstrach napisał/a: |
| AVS do czego? Lepiej żeby kolega ING spożytkował siły na bardziej pożyteczne rzeczy...
ING chyba sodówka Ci do głowy uderzyła po stworzeniu tego jakże "wiekopomnego" dodatku. BTW ING nie zastanowiłeś się może, że sieć kolejowa w Czechach jest tak jakoś dwa razy krótsza od tej w Polsce,:mrgreen: |
| ING_55 napisał/a: |
| Z prostego obliczenia wynika, że aby w całości zrealizować projekt wystarczy mi zaledwie jeden pomocnik, a mam ich kilku. |
| drstrach napisał/a: | ||
Powodzenia, nie skorzystam, jest to tylko marnowanie miejsca na dysku, bo swój czas możesz marnować do woli. |