| Grzegorz kk napisał/a: |
| Takie rzeczy tylko .... w Polsce :|. |
| lukazs napisał/a: |
| Parowozek - czym zawiniła? Że spała w pociągu? A gdzie to jest napisane że nie mozna spać? Gadasz bzdury! Kiedy ja jadę na wyprawę kolejową i spędzam trzy dni w pociągach to też mam nie spać bo jak mnie okradną to moja wina? |
| Cytat: |
| No ale jak była zmęczona,to mogła wsiąść do przedziału gdzie są inni pasażerowie(nie wyglądający na złodziei). |
| parowozek napisał/a: |
| A jako złodziej nie chodziło mi o osobe wyglądającą na pozór normalną,tylko np. tacy kibole itp. |
| Jakby nie patrzeć,to też pasażerka zawiniła |
| Mi się wydaje, że ok 20% ceny biletu jest za przejazd. 30% ceny to ochrona* i "luksusy". |
| EP09-043 napisał/a: | ||
jako kibol czuję się urażony pozdrawiam |
| Pawel_15 napisał/a: |
| Dobrze dziecko, niedługo będzie szkoła, idź kupić kredki i ołówki i nie gadaj takich bzdur bo to rece opadają jak sie czyta takich ekspertów ... |
| lukazs napisał/a: |
|
To tyle ode mnie, nie warto się kłócić z 13 letnim dzieckiem które pociąg widzi tylko od święta i nie korzysta z niego tak jak miliony ludzi przemierzających świat. |
|
Jakbyś nie wiedział,to pociągiem ostatnio jeżdżę co miesiąc,i widze go prawie codziennie,więc nie od święta, i wbrew mojemu wiekowi,znam się na kolej na poziomie prawie średnim(jeśli można to stopniami nazwać),i może to potwierdzić nawet pare osób(ale nie mają konta tutaj). A ty Łukaszku,gdybyś był mądry,to byś się nie kłócił z "13 letnim dzieckiem",a sie kłócisz,tak samo gdybyś był mądry,byś nie off-topował,bo od CIebie to się zaczeło. Dziękuję za uwagę... |
| lukazs napisał/a: | ||
Dzieciątko - nie offtopuje - tylko mówie komuś kto nie ma pojęcia o podróżowaniu pociągami (sam mówisz że jeździsz raz na miesiąc) że zaśnięcie zdarzyć się może każdemu, a zdecydowana większość pasażerów szuka przedziału wolnego, a nie takiego w którym siedza 3-4 osoby. Ciężko zresztą niezareagować, kiedy się czyta brednie. Na kolei to Ty i może się znasz,ale napewno nie na jeżdżeniu pociągami. |
| jako kibol czuję się urażony |