| ryszard napisał/a: |
| Znam to z własnego doświadczenia. Jesteś i tak lepszy ode mnie, bo mnie już po miesiącu to wcześniej zrobiłem się nie podobało |

| Korzeń napisał/a: |
| Bardzo ładny projekt. Przemyślany dobór dodatków, fajnie wykonana zieleń. Nie ma się do czego przyczepić |

| Aikozann napisał/a: |
| Wygląda świetnie, kawał dobrej roboty. A dbałość o szczegóły robi wrażenie. |
| - rozjazd przed semaforem (zakładam że wjazdowym, bo tak wygląda) jest raczej czymś rzadko spotykanym, ale jeśli tak jest w rzeczywistości (przypuszczam że jest, sądząc po ogólnym przywiązaniu do szczegółów przez Autora), to oczywiście się nie czepiam. |
|
- ten skład węgla wygląda nieco zbyt idealnie, czysto i schludnie. Można by rozważyć np. dodanie gdzieniegdzie ciemniejszych tektur gruntu (pył węglowy) czy dodanie jakiejś niewielkiej roślinności na utwardzonej drodze (droga, zwłaszcza tak szeroka, rzadko jest jeżdżona/użytkowana na całej jej szerokości, a drogi czy chodniki z czasem zarastają). |

| Cytat: |
| Peron na stacji. Normalnie latarnie nie są połączone drutami, są tylko nieświecące lampy na słupach, ale w grze nie da się wyłączyć lamp więc u mnie jest połączone prądem |
| Pawel_15 napisał/a: | ||
Oczywiście że się da je wyłączyć |

| Bojar napisał/a: |
| Podoba mi się odwzorowanie starego, zarośniętego cmentarza. :) Kolorowe screenshoty. |
| kilanziom napisał/a: |
| Tak jak wspominałem w niniejszym wątku mniej więcej 2 lata temu, bardzo przekonująco to wygląda. Dość wiernie udało się odzwierciedlić nastroje Polski wschodniej, o nieprzesadnie dużym zagęszczeniu infrastruktury i zabudowań, skromnymi technologiami budowlanymi i szerokimi perspektywami widokowym na horyzoncie zdominowanym przez pola i rzadziej lasy. |
| Jeżeli mógłbym coś zasugerować, w przypadku zabudowań położonych bliżej torów (głównie tych rolniczo-gospodarczych) można sobie pozwolić na pewne nasycenie obiektami żeby wzbudzić złudzenie większego realizmu - więcej obiektów gospodarczych typu szopa, wiata, buda, garaż, mała stodoła towarzyszących głównemu budynkowi mieszkalnemu. Można dodać szalet, studzienkę, stertę drzewa zgromadzoną na opał zimą, pojazdy rolnicze: przyczepa, traktor, samochód gospodarza? |
| Ja może bym też poprosił o jakieś obrazki z Werchraty. Stacja ta interesuje mnie z pewnego względu personalnie i byłem ciekaw czy Kolega to zanotował i odtworzył. Swoją drogą, czy Kolega bywa może na tej stacji? Jak tam obecnie wygląda sytuacja z dostępnością i opresyjnością służb granicznych? Wszak to stacja graniczna PL/UA.
Nie pogardziłbym też jakimś obrazkiem samej mapy z góry żeby ocenić widoki przedstawione powyżej vs. zestawienie segmentów użyte w tym celu. |
| ...Byłem ciekaw czy nadal tam się znajduje i czy Kolega może bywa na tej stacji i miałby okazję je obejrzeć, wykonać jakieś fotografie itp. - co pomogło by go zidentyfikować i rozpoznać jego numery/dane itp. |