| ryszard napisał/a: |
| Drugi rząd, pierwszy z lewej. Na bruku masz rynnę przez środek. Może trzeba było podsunąć jedną pod drugą drogę, tak z 10cm żeby była jedna płaszczyzna. Tam gdzie masz slupek 17,2km brakuje oznakowania przejazdu. No nareszcie coś z płaskich, piaskowych klimatów. Czekam na dalsze obrazki z tym mazowieckim klimatem, a czajnik w tym krajobrazie pasuje jak ulał. |
| Wujek 082 napisał/a: |
| Co tu dużo mówić... Ostrołęka :) Może zabrzmi to fanatycznie, ale wygląda tu lepiej niż w rzeczywistości :D Tereny wiejskie zaś w Twoim wykonaniu to kwintesencja klimatu! |
| Cris napisał/a: |
| Bomba. Ślicznie to wygląda, szczególnie ten krajobraz na screenach powala, jest na co popatrzeć ;) Świetna robota. Podoba mi się prosty ale starannie dobrany typ roślinności... Można się uczyć na takich screenach ;d |
| Pawel_15 napisał/a: |
| Bo to jest tak, że wszystkie regiony można lubić mniej lub bardziej... Ale jak raz trafisz na Podlasie czy tam Północne Mazowsze i wczujesz się w ten klimat to jesteś zakochany w tych klimatach od razu :) Jak zwykle piękne wykonanie, realistyczne odwzorowanie, każdy szczegół i każdy detal wykonany z największą starannością i precyzją. Jedyna różnica pomiędzy rzeczywistością a Trainzem jest taka, że w realu się turlaliśmy składem, w Trainzie będzie można jechać nieco szybciej ze składami planowymi :) |
| Jacek napisał/a: |
| http://postimage.org/image/7o5ibc8id/
tam tak jest? Odrobinkę jakbyś wzniósł jakiś wał to by się zgubiło wrażenie że rzeka idzie dywanem przez pola. Wyobraźmy sobie marzec i nagły skok z -3 do +9 :) Co sądzę o tej mapie osadzonej w tej części Polski pisał nie będę, byłoby to już nudne. ;p |
| PolRol6 napisał/a: |
| Ja bym wymienił tory, bo te są dosyć archaiczne moim skromnym zdaniem. Poza tym wszystko fajnie, udało się wpompować dużo klimatu przy niezbyt wysokim natężeniu dodatków. Nicely done :-) |
| jpl napisał/a: |
| No, super. Piękna mapa, jak zwykle, cóż innego mogłoby być... ;-) Jeśli na cokolwiek miałbym wskazać, to na długie ciągi splinów, które ze swej natury są dość monotonne, no ale na to, przynajmniej na razie, nie znaleziono sposobu, zresztą, mam takie wrażenie, że to dosć charakterstyczny "znak" Twojej twórczości i bez tego czułbym się nawet trochę dziwnie. |