| Cytat: |
| Czy tutaj Mistrz wcielił swoją innowację co by jeden dodatek był za dwa, znaczy przód inny i tył? |

| Patrząc po dachu tych sypialnych to rozumiem, że skrajne mają ogrzewanie własne, a środkowe bez piecyka? |
| Białoruskie i Ukraińskie będziesz też poddawał procesowi waloryzacji? Jest szansa również na waloryzację ET42? |
| Pytanie tylko, czy pomyślałeś o widoku nocnym, przynajmniej w tym największym budynku?
Tak, zawsze będę o to pytał :-D |

| jest to jeden z 2 prototypów i zarazem jedynych maszyn serii SP47 jakie powstały i był największą, najdłuższą, najszybszą i najsilniejszą lokomotywą spalinową jaką opracowano dla ówczesnego PKP, |
| Ja mam takie pytanko czy te skody, które są w archiwum TrainzMaps będą przeniesione bądź są już przeniesione na nową siatkę ? |
| kilanziom napisał/a: | ||
Jakie skody? Nie pamiętam co znajduje się w archiwum TrainzMaps, o ile pamiętam na tym serwisie w ogóle nigdy nie wisiały moje dodatki. W ostatniej aktualizacji na www.trainzart.pl wyszły 2 elektrowozy serii 122 z ostatniej aktualizacji. Pozostałe niebawem też tam wyjdą. Póki co mam problem tylko ze 122.037-5, której oryginalnych fototex nie mam i nie bardzo wiem jak ją zaktualizować. |
| Koledze chyba chodzi o lokomotywy EP05-06 i EP05-16, które wiszą na TrainzMaps ;-) |
| Proszę http://krb.com.pl/archeot...t=category&id=7 tutaj trochę ich jest. |
| Jak zawsze podziwiam ogrom wiedzy. Tak obszernego opisu w ramach jednego wagonu można się spodziewać chyba tylko w twoim temacie.
I jak zawsze, mimo że to nie moja ulubiona dziedzina, doceniam kunszt modelarski i ogrom całej włożonej pracy przy tworzeniu i zdobywaniu materiałów, polowania na zdjęcia itd. Szacun za to :-D |
| Czy to będzie polski odpowiednik? to by było jedno pytanie i następne: czy ten układ drzwi do wsiadania/ wysiadania miał tylko ten typ wagonu oraz czy jest znana przyczyna tak szybkiego wycofania i skreślenia wagonów z ilostanu PKP?
Sam model wagonu bardzo sympatyczny i ciekawa malatura. |