| Cytat: |
| I ciągle mało... a może to zrób, a może tamto zrób, a kabina będzie, a oświetlenie będzie, a nocny będzie a da sie spuszczać wode w sraczu klawiszem, a jest opcja wyjżeć przez okno... |
| margera napisał/a: | ||
Kilan, jest roznica miedzy pytaniem o mozliwosc, a zachcianka. Poza tym, pojecie pierdol to rzecz wzgledna. Dla Ciebie night view nie jest do niczego potrzebny, a mnie z kolei pociaga widok nocnego skladu z pozapalanymi swiatlami.
Wiem jak bardzo irytujace sa takie pytania, dlatego pytalem o MOZLIWOSC wykonania oswietlenia takiego jakie jest we WLABd'ach. PTram w chyba kazdym wagonie takowe montuje, wiec pytanie o to uwazam za rzecz calkiem normalna. |
| Może trochę za ostro krytykuje, ale jako członek wąskiego grona twórców uważam że stosowanie pojęć typu "wiele osób" itp żeby wywołać u twórcy reakcję i żeby spełnił oczekiwanie jest delikatnie mówiąc nie smaczne. |
| Bądźmy więc obiektywni. Pisałem że łączenie LOD i nocnego w wagonach jest skomplikowanym zjawiskiem i angażuje wiele oryginalynch wpisów, pominąwszy fakt że widok nocny to dodatkowe obciążenie (głównie grafika) dość wyraźnie odczuwalne.
Wg. mnie jest to mało fajny efekt w porównaniu z wkładem w postaci grywalności. Oczywiście są tacy co jadą jednym pociagiem po mapie i 15 minut potem walą TRSa w kąt. Takim to nie przeszkadza... ale tacy co walą 60 lokomotyw i 400 wagonów na mape a potem grają z sejwami 3 tygodnie to już ma znaczenie niestety. |
|
No właśnie PTam w każdym wagonie i tramwaju montował widok nocy i w tym tego nie zrobił a do tego jest to przecież WAGON NOCNY. A z resztą wiele osób na PTramie bardzo się cieszyło, jak powstał pierwszy tramwaj z widokiem nocnym i też wiele osób było pwewnie zdziwionych jego brakiem, więc powstało takie pytanie. |
| margera napisał/a: |
| w wagonach JK widzialem ze jest widok nocny, ale strasznie slabo go widac. czy jest mozliwosc zeby w nowych wagonach byl on wyrazniejszy? we WLABd'ach Twojej produkcji jest on po prostu swietny. |