nie ma znaczenia, jak jakis palant sie uweźmie to youtube sie nie cacka, coś wiem o tym :/
aaa. jeszcze widze ze sobie literkę R wstawiłeś :) czyli maszo d zaiksu pełne prawa dysponowania materiałem dzwiekowym, no ok, ja tam nie wnikam świetny film. 5*
Pomógł: 105 razy Wiek: 40 Dołączył: 19 Lut 2008 Posty: 5215 Skąd: Warszawa
Wysłany: 23-05-2009, 17:40
Przyjemnie się ogląda. Troche wrażeniu można ulec w drugim etapie że rumun zara wleci w tą sarenkę z małym, efekt uboczny oświetlenia TRSowego. A co do dźwięków, polecam rzeczy które są mniej podatne ku likwidacji, np. soundtracki z gier, szczególnie firm które upadły. Mniejsze szanse na kasację, zwłaszcza że na YT ostatnio masowo kasuje się teledyski - kampania przeciw rozpowszechnianiu muzyki tą drogą.
Dobrą alternatywą jest muzyka klasyczna, to genialny podkład dla akcji kolejowej, np tych pare przykładów:
Tylko przy takim podkładzie, trzeba się popisać wybitną wirtuozerią obsługi kamery i kadru. - idealnie zgrać ton dźwięku z tym co sie dzieje na filmie. Dynamika i spokój.
_________________ www.bojarsite.pl
Moja galeria fot. z GOPu & screeny Projektu fragmentu byłego PMP-PW -> www.flickr.com/photos/148644736@N06/