Przydałaby się tekstura tłucznia wokół torów, zróżnicowanie tekstur i odpowiednie cieniowanie pod np. drzewami.
A tą drogę proponuję zastąpić jakąś z tej paczki: http://trainzart.pl/downl...download_id=268
A ja głównie wziąłbym się za to o czym już wcześniej wspominałem. Jeden z najbardziej zasadniczych błędów czyli brak zygzakowatości sieci trakcyjnej. Razi w oczy pomimo niezłego wykonania reszty otoczenia.
A ja głównie wziąłbym się za to o czym już wcześniej wspominałem. Jeden z najbardziej zasadniczych błędów czyli brak zygzakowatości sieci trakcyjnej. Razi w oczy pomimo niezłego wykonania reszty otoczenia.
Stosuje już zygzakowatość posiadam słupy spline które maja raz długi raz krótki wysiegnik tylko tak tego nie wida tutaj na screenach.
Nieoczekiwany błąd TS09 przekreślił mi możliwość daleszej budowy lini 202(Nie umiem odzyskać mapy).Zacząłem więc pracę nad zamkniętą linia 421 relacji Grzmiąca Świdwin.Wszystkich zainteresowanych zapraszam do działu mapy fikcyjne.