Jasne, nie znam sie na tym, jestem świeżak:) Myslalem ze moze jest jakas paczka w stylu "Polska" ktora zalatwia sporo tych problemow. Albo ze content manager to zalatwia, trzeba miec to platne konto? Pokazuje mi z 600 błędów.
Ostatnio zmieniony przez fjk 27-01-2024, 00:31, w całości zmieniany 2 razy
Pomógł: 13 razy Wiek: 72 Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 417 Skąd: Warszawa
Wysłany: 27-01-2024, 09:32
Nie przypominam sobie mapy, po zainstalowaniu której nie było braków lub błędów. To stały element przygody z Trainz'em. Proponuję następujące postępowanie:
1. Sprawdzasz każdą pozycję z czerwonej listy poleceniem: "List Dependencies". Jeśli jest informacja "Available from DLS" (czy jakoś tak - piszę z pamięci) to klikasz w "Download" i samo się ściąga oraz instaluje.
2. Tych co nie ma w DLS, szukasz w Google.
3. Tych co nie ma Google szukasz na Forum PTT jak napisał Jędrek25.
Grę musisz mieć zarejestrowaną i nadany swój numer kuid inaczej nie wpuści Ciebie do DLS.
Ostatnio zmieniony przez psed 27-01-2024, 09:35, w całości zmieniany 2 razy
Konto mam bo już część posciągałem, jak biore list dependiences to pokazuje mi że sa jakieś pliki do ściagnięcia ale one sie juz nie sciagaja :( Chyba nie dane mi jest zagrac w ta trase, a specjalnie po to gre kupilem :) Nie wyobrazam sobie wyszukiwac recznie 600 plikow w google.
Szkoda ze nie robi tego ten download manager, myslem ze wlasnie do tego on jest? :(
Spróbuje jeszcze raz wszystko zainstalowac, moze cos pominalem, najbardziej mnie dziwi brak tych plikow GKW ktory chyba powinny byc w tej paczce...
Ostatnio zmieniony przez fjk 27-01-2024, 11:52, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 02-10-2024, 17:48 Re: Problem z paczką wsporcza
jareeks-c napisał/a:
Czy ktoś miał problem z zainstalowaniem paczki wsporczej do GKW?
CMP w Trainz 22 i 19 nie chce wczytać content archive 1 oraz 2 ..
Jest tam jakiś problem, mi również nie wczytał. Porodziłem sobie wyciągając braki za pomocą CDP Explorer'a, trwało to trochę ale jest OK. U mnie z kolei CMP darł japę, że biblioteki meshy dodatków Cebara są niekompletne i miał rację. Ale też rozwiązałem problem i jest mapka ukompletowana i bezbłędna.
Pomógł: 4 razy Wiek: 44 Dołączył: 13 Sie 2009 Posty: 555 Skąd: Bytom-UK.
Wysłany: 08-10-2024, 21:34
Panie i Panowie zapytanie? zagadka?
Jakiś dodatek, gdy znajdzie się w obrębie rysowania na mapie wywala PROCA do 100% klatkarz spada do kilku... jakieś sugestie... Jak skurczybyka namierzyć...
Niestety ta największa kanapka (ponad 2GB) dalej jest niestrawna. Te po 1.2 GB wchodzą.
Ale po instalacji poprzenich paczek i tych z tego rzutu, brakuje mi tylko tego:
"Niech magia Świąt rozświetli Wasze Szlaki, A Nowy Rok przyniósł Wam same zielone światła na kolei życia, spełnienie marzeń i dużo radości, tak aby twój ukochany Sklad Górnośląski do szczęścia potrzebowal tylko Las-ka, Wls-ka i Rumuńskiej uprzejmości!" Milej zabawy...