No, ale mam pytanko zasadnicze: czy do modelu będzie dostępny elegancki pulpit sterowniczy?
Model nie jest robiony od podstaw. Bazą główną tego co w nim zrobiłem jest PESA autorstwa Piotra z PTram. Jedynie co zrobiłem to kompletnie nowe dźwięki oraz na prawdę przyzwoitą texture.
Witam mam pytanie czy po pierwsze można gdzieś go pobrać tą pese 120N a dwa jestem Gdańska więc napisz mi na pw co potrzeba all sufit, podłoga, człony itp. żebym nie zapomniał ;> .
Oryginalny modelik można zasssssać z PTram Moje jeszcze nie są wydane, czekam na decyzję Piotra który jak nic czyta tematy i na 80% oglądał filmik... Czekam na hasło "Możesz wydać".
No o fotach-na PW
Eh... Bynajmniej nie chce mi się z każdym postem lecieć do G.Translate... Polski,angielski i niemiecki przełknę jeszcze... Ale reszta. Z resztą, piszcie jak chcecie. W końcu, to nie ja piszę po "nie naszemu".
Bynajmniej nie chce mi się z każdym postem lecieć do G.Translate...
Ta scenka pokazuje że dokonał się niesamowity przeskok pokoleniowy skoro do jednego z najsłynniejszych zawołań najslynniejszego radzieckiego wilka kolega potrzebuje translatora, bo nie kojarzy. :P
Ale za to dodatki do modeli tamtej epoki robi ładne, to się chwali. :-]
Pomógł: 2 razy Wiek: 35 Dołączył: 06 Kwi 2012 Posty: 56 Skąd: warszawa
Wysłany: 06-05-2012, 18:31 Re: Dodatki By Sebek821
Sebek821 napisał/a:
Witam kolegów. Otóż troszeczkę mi się nudziło w domciu i postanowiłem zrobić Ikarusa 280 #1084 malowanie Szczecińskie z Real Engine Sound FILMIK ;)
Komentujcie
PS.Głównie będę robił dźwięki oraz texturki ;) Począwszy od budynków,dróg,chodników,autobusów,tramwaji,taboru PKP...
Oj wiem. Nie jest to żadna rewelacja. Ja nawet nie umiem modelować... A zwłaszcza pojazdów. Aczkolwiek łudzę się nadzieją, że jak coś z niego wyjdzie, to jednak znajdą się osoby które pomogą mi w ze skalowaniu jego, oraz wstawieniu go do Trainza... ;>
Jeśli pokazałeś nam te elementy, to znaczt, że oczekujesz oceny. Jak mamy ocenić te kadłubki, skoro nie napisałeś co to? Robisz dla siebie czy dla nas, bo jeśli dla nas, to oprócz dość wysoko postawionego progu jakości raczej preferujemy fototekstury, a nie painta. Załóżmy, że po prostu chcesz docenienia pracy, którą włożyłeś jako amator, w końcu mówimy o hobby - w takim razie fajnie, że robisz . Jeśli chodzi o pomoc w postawieniu na tory - jak dojdziesz do momentu, w którym będziesz miał co postawić na tor, proponuję zajrzeć do Content Creator Guide. Dopiero jeśli tam nie znajdziesz pomocy, to wal do nas . Oczywiście prosimy o konkretne pytania, a nie 'jak postawić na tor'. Powodzenia!