Załóż stronę na dbv.pl, a pliki wzrucaj na uploader.pl
Pozwól że to skomentuję: Hahaha, przy takiej chwilowo małej produkcji się nie opłaca. Jeżeli już będzie miał wiecej tych repów to może.
Gryszaq [Usunięty]
Wysłany: 30-06-2008, 08:38
A po co kolejny serwer wymyślać. I tak już trzeba sie nałazić po stronach polskich o TRS, żeby jakiś konkretny dodatek znaleźć, zamiast wszystkie na 2-3 maks zgromadzić. GWT, PTT, PSZ, Trainzmaps, Kylo0, Jesion, Sony, Makibax, Chester, Skupa i inne, i po co kolejny
Pawel_15 [Usunięty]
Wysłany: 30-06-2008, 10:18
SM50 napisał/a:
Załóż stronę na dbv.pl, a pliki wzrucaj na uploader.pl
Kocham takie amatorskie podejście :D Nic dodać, nic ująć :) Ja proponuje zamiast zakładać kolejny serwis na badziewiu powysyłać dodatki na PTT, GWT czy TrainzMaps, nie ukrywajmy że te serwisy mają dość sporą popularność i mają markę ...
A po co kolejny serwer wymyślać. I tak już trzeba sie nałazić po stronach polskich o TRS, żeby jakiś konkretny dodatek znaleźć, zamiast wszystkie na 2-3 maks zgromadzić. GWT, PTT, PSZ, Trainzmaps, Kylo0, Jesion, Sony, Makibax, Chester, Skupa i inne, i po co kolejny
Moja strona już dawno nie istnieje ;)
Gryszaq [Usunięty]
Wysłany: 09-07-2008, 20:03
Repainty już miały polecie do publikacji i... padł mi komputer. Akurat przed wyjazdem. Będę mógł je opublikowa dopiero po 20 lipca. Podejrzana ironia losu mógłby ktoś pomyślec, no ale niestety. Dysk "odzyskam" wcześniej, ale w domu będe później.
"Opóźnienie pociągu może ulec zmianom. Za niedogodności przepraszamy"