Nie mam na mapie torów ,nasypów , wiaduktów (spline).Pobrałem mapę i paczki wsporcze ale jakoś tych dodatków nie ma.Może ktoś podesłać link z torami i nasypami do tej mapy ?
Nie mam na mapie torów ,nasypów , wiaduktów (spline).Pobrałem mapę i paczki wsporcze ale jakoś tych dodatków nie ma.Może ktoś podesłać link z torami i nasypami do tej mapy ?
Zgodnie z informacją w pierwszym poście ponownie informuję, że paczki wsporcze zawierają dodatki tylko te, których nie ma na DLS, wszystkie brakujące zależności, które znajdują się w bazie dodatków producenta gry na DLS po zainstalowaniu mapy trzeba odfiltrować i ściągnąć z DLS we własnym zakresie.
Pobieranie z DLS to porażka.Prędkość łącza mierzona w bitach i po " sciągnięciu" jakichś 2,7Mb zrywa transmisję danych i tak za każdym razem.Nie mam już cierpliwości do tego.Szkoda że autor mapy nie zadał sobie trudu o kompletne paczki wsporcze.Jak mam cieszyć się mapą z takimi istotnymi brakami?Jak miałbym ocenić tę wielką pracę włożoną w ten projekt?Zapewne mapa zasługuje na złoty medal i daje wiele radości ale jak widać nie każdemu
Pomógł: 125 razy Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3930 Skąd: Opole
Wysłany: 14-03-2024, 13:56
Cytat:
po " sciągnięciu" jakichś 2,7Mb zrywa transmisję danych
Bez przesady. Ściągałem wszystkie dostępne na DLS-e dodatki, nic nie zrywało. Jedynie co, to prędkość bez biletu nie jest imponująca. Jeżeli zrywa, to pewnie przez internet jaki masz zainstalowany.
Kupiłem TRS 2019 na Steamie.Mam też tam konto w Trainz , ale jak kupić ten bilet na szybkie pobieranie to nie wiem.Od wczorajszego wieczora do teraz próbuje pobrać MEGA SUDETY (wielkość pliku ponad 400Mb) i co jakiś czas zrywa pobieranie i zaczyna od nowa , no mnie już to doprowadza do szału.Kilkanaście godzin pobierania i niecałe 150 Mb a gdzie tam do końca procesu.Ten cały DLC to szajs i dno służy do wyłudzania kasy od graczy