Jeżeli twierdzi się ze się buduje mapę realną to max odejście od realizmu powinno wynosić nie więcej niż 5%, powyżej to jest to mapa fikcyjna bazowana na realnej.
Rozumiem, że niektórym może się nie podobać układ torowy, bo to co dało rade zrobić to zrobiłem, więcej nie robiłem bo nie miałem materiałów. Obecnie mam już schematy paru stacji i mapa jest poprawiana. Niektóre rozjazdy na mapie są fikcyjne(aby usprawnić ruch), a w wolnych chwilach jeżeli mam już schemat stacji, to likwiduje te fikcyjne rozjazdy i robie te realne. Wszystko co w tej mapie można nazwać fikcyjnym w wersji ostatecznej zostanie przecież poprawione... Moim skromnym zdaniem to przyczepić można się do jakości wykonania mapy, ale nie do jej realności. Żadna stacja na mapie nie jest gotowa, co nie oznacza, że nie jest realna.
PS. Otoczenia jest tak mało bo jest w 100% realne, więc każdy element jest bardzo przemyślany.
_________________ Iwan
Ostatnio zmieniony przez Iwan 03-11-2008, 18:53, w całości zmieniany 1 raz
Pawel_15 [Usunięty]
Wysłany: 03-11-2008, 18:53
Szacun ale tam leży wszystko... Od infrastruktury po otoczenie. Sorry ale to dość zaawansowany projekt...
Link do mapy nie działa a z chęcią bym se na niej pograł kiedyś sciągnołem to ale usunołem , nie pomyślałem , więc proszę o link do mapy (link działający :-) :) )
Link do mapy nie działa a z chęcią bym se na niej pograł kiedyś sciągnołem to ale usunołem , nie pomyślałem , więc proszę o link do mapy (link działający :-) :) )
Byk na byku... proponuję, abyś ściągnął (a nie: ściągnoł) plugin do firefoxa, albo jakiś edytor, który wskaże na twoje błędy ortograficzne i będziesz mógl je szybko porawić.