Faktycznie, oryginał u bombardiera jest troszke inny, ale ostatnio wychodze z założenia, że wszystko jest ładniejsze w trs gdy jest ciemniejsze od oryginału. Samo malowanie ET21-09 i ET21-57 troche zastanawia gdyż malowanie prezentuje ten sam schemat a kolory zupełnie inne, w sumie nie wiadomo który dobry, choć ja bardziej skłaniał bym się w kierunku 57.
A to tak na początek weekendu, pozostałe 2 Gagsy, chyba skończone :) Jutro się biore za podlinkowanie tego pod skrypt Erniego i mam nadzieje, że paczka pójdzie do downloadu.
hehe może ze jakiś czas, teraz nie bardzo mi się chce tym bawić. Zresztą w sumie miałem więcej fotek tycg gagsów tylko już nie miałem jakoś natchnienia się tym zajmować, jak bede coś planował to się odezwe, teraz mam zamiar wziąśc się za przerbóki starych repaintów 539, 337.
jasne, że ET21 :) jak patrze na twoje to mi troche głupio i musze je dostosować do obecnych standardów, 539
za nim jest coś na wzór 375, ale robiony nie z oryginalnych fotek tylko z zabawy photoshopem (nigdy go nie wydałm bo miał troszke inne kolory niż w rzeczywistości) a 337 to trup na stronie Chestera.
No ja już nie mam sputników do repaintowania :) nie chce robić 5 takich samych po rewizji w Jaśle bo mija się to z celem, 630/631/653 zrobił Jesion już jakiś czas temu, zaraz na początku jak ET21 JDS ujrzał światło dzienne, 539/548/622/655 też zrobiony, trupów praktycznie już nie ma :( Może pokusze się o jasielskiego 529 z kilkoma detalami :)
Ostatnio zmieniony przez pysi 25-04-2008, 21:14, w całości zmieniany 1 raz
Prace nad Gagsami troche się preciągają, niestety w tym wypadku nie bardzo ma ochote działać texture-group i nie zmieniają się zderzaki (są 2 wagony z okrągłymi i 2 z kwadratowymi) I teraz moje pytanie do was co zrobić:
1. Wydać każdy wagon jako osbny reapint
2. Wydać 2 paczki a w każdej 2 wagony (1 paczka okrągłe zderzaki, 2 prostokątne)
3. Wydać 1 paczke tak jak jest czyli zmieniają się repainty ale zderzaki zawsze te same
Pomógł: 31 razy Wiek: 42 Dołączył: 24 Mar 2008 Posty: 808 Skąd: Poznań/Kołobrzeg
Wysłany: 27-04-2008, 10:18
Pysi, znalazlem blad w configu w Gagsie. W ostatniej pozycji powinno byc gags-tex02-gags-tex02.texture a u Ciebie brakuje jednego czlona z tej nazwy i przez to nie dziala. Sprawdzone i dzialajace w 100% u mnie.