FORUM PTT -  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Kibelek od Thalysa
Autor Wiadomość
Arra
super user

Wysłany: 06-09-2017, 11:03   Kibelek od Thalysa

Hello.
Do tego EN57 autor dodaje instrukcję zeby podczepic sobie skrypt od Adamstana (rozumiem ze to jest ADHD) bo poki co swiatla ani tablica kierunkowa nie dzialaja. Wykasowalem dotychczasowy 134a.gs i wrzucilem skrypt z kibelkow ADHD pizmienialem nazwy w configu i.... Nie funguje. Cos jeszcze trzeba zrobic czy calkiem co innego trzeba zrobic?

szymonbiniek 
user

Wysłany: 07-09-2017, 08:03   Re: Kibelek od Thalysa

Arra napisał/a:
Hello.
Do tego EN57 autor dodaje instrukcję zeby podczepic sobie skrypt od Adamstana (rozumiem ze to jest ADHD) bo poki co swiatla ani tablica kierunkowa nie dzialaja. Wykasowalem dotychczasowy 134a.gs i wrzucilem skrypt z kibelkow ADHD pizmienialem nazwy w configu i.... Nie funguje. Cos jeszcze trzeba zrobic czy calkiem co innego trzeba zrobic?

A klikając na asset w edytorze dodatków zrobiłeś edycja>Zatwierdź?

Arra
super user

Wysłany: 07-09-2017, 11:41   

Alez oczywiscie ze tak. Jakis inne sugestie? Ja nawet nie wiem czy dobrze sie do tego zabralem zrobilem to tak na chlopski rozum poprostu pozamienialem pliki .gs. Moze ktos je juz zajmowal tym kibelkiem i moglby podpowiedziec jak to zrobic?

szymonbiniek 
user

Wysłany: 07-09-2017, 15:20   

Arra napisał/a:
Alez oczywiscie ze tak. Jakis inne sugestie? Ja nawet nie wiem czy dobrze sie do tego zabralem zrobilem to tak na chlopski rozum poprostu pozamienialem pliki .gs. Moze ktos je juz zajmowal tym kibelkiem i moglby podpowiedziec jak to zrobic?
Noto zapytaj samego Adamstana. Powinien ci odpowiedzieć.

Odpowiedz do tematu