Pomógł: 1 raz Wiek: 24 Dołączył: 21 Mar 2017 Posty: 54 Skąd: Zabrze
Wysłany: 23-02-2020, 21:13 Problemy z taborem wąsk. GKW
Witam mam dosyć poważny problem z taborem GKW w trainz 2010 build 49933.
Zainsalowałem LXD ADHD GKW i oraz Lidzie i faura Lyd2.
Przy dźwiękach taboru i pliku GKW Maszynista wyskakują mi błędy w CMP i nie wiem o co może chodzić. Zależności mam wszystkie, ale taboru nie mogę używać.
I jeszcze jest tak z innymi dodatkami Robercika, może ktoś mi pomóc to naprawić?
Edit: W TANE nie miałem tych problemów ale chciałem se w TSa 2010 zagrać.
Ostatnio zmieniony przez szymonbiniek 23-02-2020, 21:14, w całości zmieniany 2 razy
Pomógł: 125 razy Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3930 Skąd: Opole
Wysłany: 24-02-2020, 07:06
Po pierwsze: czemu masz otwarte dodatki do edycji?
Po drugie: mógłbyś nas oświecić co im dolega, telepatycznie to leczył Kaszpirowski, a nam takowego talentu brak.
Na koniec: wszystkie te dodatki są bez błędu w 2010.
Pomógł: 1 raz Wiek: 24 Dołączył: 21 Mar 2017 Posty: 54 Skąd: Zabrze
Wysłany: 27-02-2020, 11:58
Problem polega na tym że nawet jak zamknę edycję dodatków, to nadal wyskakuje mi błąd i tabor nie chce mi się uruchomić w grze. A oprócz tego same dodatki mają błędy krytyczne.
Problem polega na tym, że nic nie podałeś. Wiemy tylko, że dodatki mają "jakieś" błędy. Na tej podstawie, jedyna sensowna odpowiedź, to: "jakoś" musisz je naprawić, wtedy będą działać w grze.
Skąd obecnie można pobrać tabor GKW, kiedyś był dostępny na którejś stronie w zakładkach PTT, ale teraz nie mogę go nigdzie znaleźć, były także napędy do rozjazdów i semafory. Szukam bo te dodatki były w miarę nowe i praktycznie wszystko działało.