Hej! Coś dawno mnie nie było, mniejsza z tym. Tak się przyglądam od jakiegoś czasu na to co się dzieje w polskim TRS i... jestem miło i całkowicie zaskoczony. Powstało wiele ciekawgo taboru jak i nowy serwis. Tabor prezentuje się świetnie. Widziałem dodatki pawulonna, Skupy, Kilana i innych, którzy w tym czasie tworzyli. No i mnie trochę pociągnęło, na jak długo? Zobaczymy....
Tym czasem pobawiłem się troszkę Tamarką. Powstał więc lok TEM2-076 należący do Orlen Koltrans. Przy okazji lokomotywa otrzymała troszke ( troszke bo nic wiecej nie dało sie zrobic) "ciekawszą" kabinę. No i najważniejsze - nowy Enginesound, który pochodzi ze strony http://railroadsim.net Resztę sami zobaczcie na screenach.
Autorem zdjęc jest Sigman - dziękuję.
Ostatnio zmieniony przez Tata Muminka 18-01-2009, 11:40, w całości zmieniany 1 raz
Od dnia 14 października maksymalna waga pojedynczego pliku graficznego umieszczanego na forum wynosi 250kb. Posty z obrazkami przewyższającymi podaną wartość będą kasowane, a w razie notorycznego nie stosowania się użytkowników do ww. wartości będą nakładane ostrzeżenia. stosujemy również zasadę 3 obrazków w rzędzie. Stosujemy miniaturki.
Jednocześnie przypominamy o korzystaniu z funkcji "edytuj post", mamy na to 15 minut od momentu napisania pierwszego posta. W związku z tym moderatorzy będą uważnie pilnować tego czasu i stosowania się ww. zalecenia, w razie notorycznego nie stosowania się użytkowników do ww. opcji będą nakładane ostrzeżenia.
Zasada zaczyna obowiązywać użytkowników od dnia 14 października.