Witam, mam problem z numerem seryjnym do trs`a2004. Wpisałem numer poprawnie i sprawdzałem go 2 razy...:****-****-****-****-****-****
TRS zainstalował sie poprawnie, bez żadnych problemów...Gdy załączyłem grę ukazał mi się komunikat informujący mnie o tym, że klucz jest prawdopodobnie nieważny lub błędnie wpisany i komputer prosi mnie o ponowną instalację gry. Robiłem tak wiele razy i wciąż to samo. Jeśli ktoś wie jak mogę uzyskać nowy klucz proszę o pomoc, z góry dziękuje.
P.S
W geodecie nie ma żadnych obiektów ani lokomotyw...Nawet tych pobranych.
Ostatnio zmieniony przez pysi 22-01-2009, 22:11, w całości zmieniany 2 razy
_________________ www.14d40.pl - Sklep Miłośnika Kolei
www.trainzmarket.com - Dodatki do Trainz
Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.
jak uzyskac nowy klucz??
A. skan pudelka (i paragonu) wysylasz do wydawcy gry CDProjekt z opisem problemu...
B. szukasz Klucza na stronach w google i sprawdz czy przy innych tez tak masz
Miałem ten sam problem i okazał się leżeć po stronie sprzętu. Na początek napisz ,jaki masz system(i czy masz zainstalowane inne wersje Trainza), a ja spróbuję sobie przypomnieć, jak sobie z tym poradziłem.
Ostatnio zmieniony przez VCRDN 23-01-2009, 09:32, w całości zmieniany 1 raz
jak uzyskac nowy klucz??
A. skan pudelka (i paragonu) wysylasz do wydawcy gry CDProjekt z opisem problemu...
B. szukasz Klucza na stronach w google i sprawdz czy przy innych tez tak masz
taaaa fajnie, tylko że ja znalazłem tylko płyty od trs2004 z gazety CD-Action. Napisałem do CDProjekt 1,5 tygodnia temu, i do dzisiaj nie dostałem odpowiedzi.