Cześć
Oto moja mapa segmentowa ze stacją Srebrna Góra która jest w 80 % realna . Przedstawia ją w około 1980 roku , kiedy to jeszcze dojeżdżały pociągi towarowe . A teraz screeny . Oceniajcie
widok na Góry Sowie
już od dawna nieużywane tory do Dzierżoniowa
widok na plac ładunkowy w Srebrnej Górze
widok na budynek stacyjny w Srebrnej Górze
panorama miasteczka Srebrna Góra
po lewej tor do Ząbkowic , po prawej zarośnięty nasyp na którym były tory słynnej kolejki sowiogórskiej
Tyle trawska, że nic prócz tego nie widać, aby trochę nie za dużo? Staraj się robić screeny z większej wysokości, wtedy łatwiej nam dostrzec ew. błędy.
Ostatnio zmieniony przez pysi 09-11-2008, 22:06, w całości zmieniany 1 raz
Co do trawy. Czy trochę nie jest jej za dużo na użytkowanych torach? Bo to trochę dziwnie wygląda. Przypuszczam że tę trawę robiłeś metodą "kopiuj wklej".
Co do trawy. Czy trochę nie jest jej za dużo na użytkowanych torach? Bo to trochę dziwnie wygląda. Przypuszczam że tę trawę robiłeś metodą "kopiuj wklej".
Jest dużo tej trawy ponieważ raz na ruski rok dojeżdża na tą stację towarowy pociąg. Co do tej trawyto ta metoda była wykorzystywana przeze mnie.
Niedaleko mojego miasta szła linia Malbork, Myślice, Małdyty. Pociągi nie jeżdziły na niej od połowy lat 90-tych. Nie była tak zarośnięta. Często koło niej przejeżdżałem. Niestety zlikwidowano ją w zeszłym roku. A co do tej trasy - ocena bardzo dobra. Jak troche wykasujesz tych krzaków to bedzie celująca.