Wiem ze to nie jest jakis wielki repaint tylko zwykla ulatwiajaca zycie piedolka ktora mozna zrobic w 10min w gimpie. I wlasnie tego i glownie tego typu dodatkow sie tu spodziewajcie.
Na moich mapach najczesciej uzywam torow trawiastych typu 18, 20 i 23 i bede chciala zrobic z tego przejsciowki do torow podsypkowych - napewno do typu 1 i prawdopodobnie do 16, 21 i 25.
Ale to w "wolnej chwili i w miare potrzeb".
Jakies inne propozycje?
Pomógł: 54 razy Wiek: 29 Dołączył: 28 Sie 2009 Posty: 1617 Skąd: Kargowa/Wolsztyn
Wysłany: 15-01-2013, 23:20
Rozumiem że koncert życzeń?
Ja ze swojej strony mogę zaproponować ,,ubetonowienie" niektórych typów torów, np 9-12 (te szare), 18-19 czy też jakieś trawiaste. Kiedyś nawet się za to zabrałem, ale efekty marne były... Betonu przynajmniej mi brakuje, ale ten co jest to albo na magistrale albo na inne główne linie, a np. mienia potrzeba na lokalki.
_________________ Jaka praca dziś, taka Polska jutro!
Ostatnio zmieniony przez UAZ 15-01-2013, 23:21, w całości zmieniany 1 raz
Wyprodukowano przejsciowki 1-14, 1-18, 1-20, 1-23 - w wersji zwyklej i zardzewialej.
Do pobrania na mojej stronie razem z pozostalymi modami do torow drstracha.
Pierwszy samodzielny model:
Jest to "karteczka" do opisu toru lub miejsca w torze, np punktu ladunkowego widoczna w maszyniscie potrzebna mi do mapy manewrowej. Pomysl pochodzi od amerykanskich modelarzy kolejowych bawiacych sie w odtwarzanie realiow pracy tamtejszej kolei na swoich makietach. Zeby ulatwic sobie zabawe punkty ladunkowe na swoich makietach oznaczaja w podobny sposob.
Z uwagi na porzadki w sprawach osobistych likwiduje dotychczasowa domene internetowa na ktorej wisialy moje dodatki. Sprobuje podlaczyc je pod cos innego ale jakby ktos potrzebowal tych przejsciowek torow drstracha to prosze o cierpliwosc lub prywatna wiadomosc.