Witam. Poszukuję fotek na tekstury kabin: SN52, SM41, WM5, SM30, Mbd1, wagonu 102A, wagonu 120A. Oczywiście postaram się zrobić kilka z tych kabin, jednak dostęp do większości wymienionych pojazdów jest trudny i trzeba się nadzwonić i najeździć, a bonanzy i ryflaki już dawno pocięli na żyletki.
SM30 chyba już jest w trainzie. Nie wiem jak wygląda kabina. Do celów niekomercyjnych mam średniej jakości kabinę SN52 tego ze Stacji Muzeum i odolańską kabinę SM30.
Dzień dobry, pytanie tym razem o lokomotywy PTK - 1822. To absurdalne pytanie bo one fizycznie już nie istnieją, jednakże może ktoś miał okazję robić im zdjęcia na tex? Pytanie też do obecnych tu maszynowców.
Ogłaszam zapotrzebowanie na zdjęcia teksturowe wagonów z czarnym pasem w linii okien. W pierwszej kolejności standard Y (174A, 111A-20, 141A-20, 140A-10), a w drugiej standard Z (156A, 157A, 158A, 159A i 407A). Zdjęcia zostałyby wykorzystane do symulatora MaSzyna.
Poszukuję zdjęcia dworca w Starogardzie Gdańskim. Do wykonania modelu na mapę 233 243 218. Te, które posiadam gwarantują kilka dni zabawy w programach graficznych. Jeśli ktoś jakiekolwiek użyteczne posiada to chętnie bym z nich skorzystał.
poszukuję zdjęć lokomotyw SU45 i SP45, potrzebuję między innymi rzutów bocznych i od przodu. Jeśli mógłby ktoś poratować zdjęciami w dobrej rozdzielczości to proszę o kontakt pod: zntkrybnik(małpa)gmail.com
Witam, poszukuję fot wagonów serii "ugpps" zwanych (gruchami, pudernicami) najlepiej w barwach PKP Cargo, mogą być również szare. Ze zgodą na wykorzystanie do MaSzyny.
Poszukuję zdjęć kabin pojazdów wąskotorowych: wagonu MBd1 (obojętnie który numer, ale lepiej ten z Lisewa) oraz lokomotywy Lyd1 (też jakakolwiek). Potrzebne mi to oczywiście do zrobienia wnętrz tych pojazdów, gdyż nie zajmą mi wiele czasu a brakuje tych dwóch kabin (lokomotywy już są i to całkiem ładne z zewnątrz). Pozdrawiam
Poszukuję zdjęć magazynów, lokomotywowni, wagonowni, budynku dworca, wiat peronowych oraz nastawni (najbardziej mi zależy Ls, Ls1, Ls2, Ls3, Log (Ls8), Ls6, Ls7, inne też chętnie przygarnę) z Leszna. Po za tym szukam zdjęć Dworca i innych obiektów z Lipna Nowego
Niestety, przez koronę muszę siedzieć w domu.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Jędrek25 18-05-2020, 19:14, w całości zmieniany 1 raz
Pracuje nad segmentem GP.
Niestety nie znalazłem odpowiednich budynków które będą mogły odwzorować te które tam stoją.
Poszukuje zdjęć budynków z rejonu GP które nadadzą się na tekstury,
z tego względu że chce stworzyć chociaż część dedykowanych obiektów.
Liczę na Waszą pomoc :)
Pomógł: 8 razy Wiek: 62 Dołączył: 18 Sty 2011 Posty: 652 Skąd: Kraków
Wysłany: 04-08-2020, 19:54 Poszukuję fototekstury
Witam,
Mój znajomy zapalony kolejarz zapragnął stworzyć repainta Gagarina, a właściwie M62-1007. Nie bardzo się znam na tworzeniu tego typu dodatków, ale może akurat ktoś coś wie :)
Powitać. Niestety nie mam zdjęć, które by się nadawały na tekstury. Dysponuję jeszcze jednym zdjęciem: https://lukasy.kolej.org.pl/kolej/?co=zdjecie&id=1645. Niestety widać niezbyt wiele, zresztą pamiętam, że przez te osprejowane ściany nie udokumentowałem budynku zbyt szczegółowo.