Wysłany: 05-01-2011, 19:59 Kształtowa tarcza ostrzegawcza trzystawna do TRS 2004
W paczkach SirM oraz Erniego nie znajduję takowych. Obecnie ze DLS nie mogę pobrac paczki z semaforami: "Download Link unavailable" a Download Helper pisze "Nothing to download"
Co to sie porobiło. Odpaliłem TRS2004 na nowym sprzęcie (i7) i kiszka. Czyli teraz muszę kupić i zarejetrować nowszą wersję synulatora, aby móc ściągać dodatki?
Pomógł: 118 razy Wiek: 35 Dołączył: 08 Mar 2008 Posty: 2672 Skąd: Poznań/Nakło nad Not
Wysłany: 11-01-2011, 18:10
No właśnie Ci odpowiedziałem że one widza tylko na DLS.
Cytat:
Jako ze DLS ma czasem problemy ze soba, to wszystkie moje dodatki mozna dolaczac do plikow z mapami oraz wymieniac sie nimi droga elektroniczna, z tymze ja sam nikomu nic nie wysle. Powyzsze dotyczy tez sygnalizacji ksztaltowej Chestera (tylko i wylacznie jej!).
Wiek: 31 Dołączył: 12 Mar 2010 Posty: 17 Skąd: Rzeszów Główny
Wysłany: 12-01-2011, 16:57
Contacting download site...please wait.
Download Link unavailable.
Either:
* If you have just only registered your serial number, your access may not have been activated, please try again in 10 minutes.
* The maximum number of connections to our download server has been reached.
Czy w związku z udostępnieniem sygnalizacji świetlnej Erniego mozna by prosić autora o udostępnienie sygnalizacji kształtowej? Cały czas poszukuję tarczy trzystawnej, a wiem, że w paczce były też semafory wjazdowe z tarczami (zintegrowane).
Pomógł: 54 razy Wiek: 28 Dołączył: 28 Sie 2009 Posty: 1617 Skąd: Kargowa/Wolsztyn
Wysłany: 16-01-2011, 13:40
Tarcze mogę ci wysłać, bo podobno jest na to zgoda. Zamieszczenie sygnalizacji na PTT byłoby super pomysłem, sam mam tylko połowę packu semków a gracze z innych krajów też mogliby bez problemów ściagnąć polskie semafory z jednego miejsca, bez bawienia się na DLSie, a więc: Lutku - Czekamy