_________________ www.14d40.pl - Sklep Miłośnika Kolei
www.trainzmarket.com - Dodatki do Trainz
Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.
a z publikacją to conajwyzej u mnie lub na PTT . Mój model to ja rządzę ;]
A i jeszcze podeślij je do mnie zanim cokolwiek wiecej zrobisz... musze je obmacać dokładniej.
Aha i denaturat odpada bo już jest taki model.
I kolejna edyta... ta ostatnia coś zabardzo smierdzi mi moją 444.
Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.
Ostatnio zmieniony przez zgred 21-08-2009, 21:01, w całości zmieniany 2 razy
Nie.
Zadobrze widze że to moja spartolona robota bryły;p
Ostatnio zmieniony przez zgred 21-08-2009, 21:17, w całości zmieniany 1 raz
Gryszaq [Usunięty]
Wysłany: 21-08-2009, 21:20
zgred07 napisał/a:
Zielona ma bok skaszaniony chyba...
a z publikacją to conajwyzej u mnie lub na PTT . Mój model to ja rządzę ;]
A i jeszcze podeślij je do mnie zanim cokolwiek wiecej zrobisz... musze je obmacać dokładniej.
Aha i denaturat odpada bo już jest taki model.
I kolejna edyta... ta ostatnia coś zabardzo smierdzi mi moją 444.
A no wyprostuję bok 375.
Ta ostatnia powstała długo przed wydaniem 444, jeszcze na modelu 368.
Nie korzystam z coron z tego prostego powodu, że więcej siódemek stawiam na bocznicę niż na szlak, a tam szlakowa kombinacja nie teges.
A i nie muszę chyba pisać że to tylko i wyłącznie może być alias?
I jeszcze Cię poinformuję że publikując teraz, będziesz musiał je za jakiś czas zreedytować bo już bliżej niż dalej wydanie nowej PVL... .
I do publikacji mają być corony czy tego chcesz czy nie.
A Czy aby na pewno do publikacji aliasu potrzebna jest zgoda autora? Przecież w pliku aliasu są jedynie tekstury stworzone na jego potrzeby i ewentualnie config, który też można stworzyć od zera, co by nie kopiować oryginału. Prościej mówiąc, jeżeli wydawał bym alias, to wydawał bym jedynie pliki mojego autorstwa, a od użytkowników zależy czy zainstalują oryginalny model, żeby móc korzystać z moich wypocin.
Pomógł: 31 razy Wiek: 42 Dołączył: 24 Mar 2008 Posty: 808 Skąd: Poznań/Kołobrzeg
Wysłany: 22-08-2009, 13:08
Alias oskryptowany wymaga skryptu, wiec i zgody autora (jako ze niektorzy maja moje skrypty to zachodzi zaleznosc ze zgoda autora rowna sie mojej zgodzie). Aczkolwiek TS2009 juz daje inna mozliwosc i wtedy alias bedzie aliasem w pelni.
Pierwsze i ostatnie ostrzeżenie.
To że jesteś nowy nie zwalnia Cię od przestrzegania pewnych zasad na tym forum.
Ostatnio zmieniony przez zgred 13-01-2011, 18:02, w całości zmieniany 2 razy