[...]mógłbyś przekazać na forum PTT poniższy tekst:
Wszystkich których obraziłem/zażenowałem/wściekłem swoim zaiste chamskim zachowaniem w postaci dodaniu linków do plików kGrida oraz Jesiona i Leonka do downloadu mojego "serwisu" chciałbym bardzo serdecznie przeprosić. Jestem nowy w tej "branży" i sądziłem że gdy dodam autora w opisie pliku to nie będzie to "złe". Widzę że popełniłem bardzo duży błąd dodając te rzeczy bez uprzedniego poproszenia autora/ów o zgodę na to. Mógłbym mieć do Was żal za zbanowanie słowami
Cytat:
Kolega miał zakaz pisania, nie pomogło więc może miesięczny odpoczynek go coś nauczy.
z których na początku nic nie mogłem wywnioskować. Lecz oczywiście rozumiem waszą złość na mnie, ponieważ teraz zrozumiałem, jaki błąd popełniłem. Jeszcze raz pragnął bym bardzo przeprosić szczególnie KGrida, Jesiona i Leonka za podeptanie ich praw autorskich (o których zresztą nie wiedziałem - powinienem był się zainteresować) oraz wszystkich tych, których szczególnie ta sytuacja dotknęła.
Z poważaniem, Joseba
A ja wątek zamykam... Joseba co mial do powiedzenia, powiedział. Zbyteczne są dalsze komentarze, no chyba, że to będą osoby - KGrid, Jesion lub Leonek. Te osoby proszę, aby napisały do moderatora PW w celu dodania przezeń swojej uwagi.
Pozdrawiam!