Wysłany: 13-08-2012, 18:33 Problem z zaliczeniem sesji w TS12
Witam, jestem zielony w grach typu symulatory pociągów i nie wiem jakim sposobem można zaliczyć osiągnięcia w sesjach MT TUZEP i Strefa wycinki. Udało mi się zaliczyć Działania wojskowe i pociąg pasażerski na tym koniec w tej trasie. Instrukcja po włączeniu danej sesji jest niby jasna, jednak w trakcie rozgrywania sesji okazuje się, że jest w tym mnóstwo nie ścisłości. Po wykonaniu wszystkich zadań i udaniu się na miejsce zakończenia sesji wyświetla się okno, które informuje, żę sesja została zakończona jednak bez zaliczenia osiągnięć tej sesji. O co tu chodzi? Bardzo proszę o pomoc.
Pomógł: 336 razy Wiek: 56 Dołączył: 03 Gru 2008 Posty: 6691 Skąd: Warszawa
Wysłany: 13-08-2012, 18:40
O łaaaa, piszesz o jakiś dziwnych rzeczach, zaliczanie sesji, tego na tym forum nikt chyba nie zrobił
Widzisz większość z nas jeździ sobie po mapie tworząc własne sesje, albo korzystając z sesji kolegów (polecam sesje Jamala do mapy Lublin - Dorohusk) ale takie dziwne rzeczy, jak zaliczanie sesji wbudowanych to dla nas (przynajmniej dla mnie) czarna magia Voldemorta