FORUM PTT -  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Problem z zaliczeniem sesji w TS12
Autor Wiadomość
daru78
nowy

Wysłany: 13-08-2012, 18:33   Problem z zaliczeniem sesji w TS12

Witam, jestem zielony w grach typu symulatory pociągów i nie wiem jakim sposobem można zaliczyć osiągnięcia w sesjach MT TUZEP i Strefa wycinki. Udało mi się zaliczyć Działania wojskowe i pociąg pasażerski na tym koniec w tej trasie. Instrukcja po włączeniu danej sesji jest niby jasna, jednak w trakcie rozgrywania sesji okazuje się, że jest w tym mnóstwo nie ścisłości. Po wykonaniu wszystkich zadań i udaniu się na miejsce zakończenia sesji wyświetla się okno, które informuje, żę sesja została zakończona jednak bez zaliczenia osiągnięć tej sesji. O co tu chodzi? Bardzo proszę o pomoc.

drstrach
znawca

Wysłany: 13-08-2012, 18:40   

O łaaaa, piszesz o jakiś dziwnych rzeczach, zaliczanie sesji, tego na tym forum nikt chyba nie zrobił :mrgreen:
Widzisz większość z nas jeździ sobie po mapie tworząc własne sesje, albo korzystając z sesji kolegów (polecam sesje Jamala do mapy Lublin - Dorohusk) ale takie dziwne rzeczy, jak zaliczanie sesji wbudowanych to dla nas (przynajmniej dla mnie) czarna magia Voldemorta :mrgreen:

Odpowiedz do tematu