Witajcie! Mam trzy problemy. Może ich rozwiązania są dla Was dość jasne i oczywiste, jednak dla mnie nie. A więc zacznę od tego, że mam oryginalnego Traiz 2012. Oto pytania:
1. Jak wgrać polskie dodatki?
2. Jak wgrać mapy pobrane z Internetu?
3. Jak powiększyć mapę w trybie geodety?
Ja wiem, że z pewnością ktoś już pytał o takie rzeczy, jednak jeśli ktoś zna odpowiedzi na nie niech zechce odpowiedzieć. Z góry dziękuje :)
Istotnie, jest, jednak w formacie PDF. Przeglądałem spis treści. Nie znalazłem tam słowa typu Geodeta lub Dodatki. Ogólnie rzecz biorąc też liczyłem na to, że instrukcja będzie bardziej szczegółowa... A czy znasz odpowiedź na któreś z moich pytań?
E-e. Problem-bumerang, "skończył mi się kwadrat, jak dodać następny". Czyli instrukcja do gry.
Kolego mkb1, poczytaj sobie dokładnie tego pdf-a (nie tylko spis treści), bo nasi moderatorzy miewają słabe nerwy i za dalsze drążenie tematu mogą cię potraktować jakimś warnem - a po co. Niestety zadajesz pytania z kategorii "kupiłem komputer, czy muszę go podłączyć do prądu żeby działał"