Czy jeżeli instaluję dodatki i klikam żeby zobaczyć kuidy i tam jest 2000+ kuidów to mam każdy kuid szukać po kolei ? Czy wystarczy jak pobiorę wszystkie pliki z głównej strony?
Jakie pliki, jakie wszystkie, z jakiej strony? Pytanie z serii "jak zgrać internet na pendrajwa". Ma ktoś bateryjki do szklanej kuli, bo mi zdechła i nie umiem wywróżyć, o co człekowi temuż chodzi? Może po prostu ściągnij wszystkie istniejące na świecie dodatki, to nie będziesz mieć żadnych braków... Ludzie, JAK CZEGOŚ SZUKACIE TO PISAĆ KONKRETNIE o co wam chodzi. Bo będą warny, bany i kasowanie postów
Ehh no jestem w tym zielony dosłownie. Chciałbym zainstalować linie 143 , ale brakuje tych zależności ( czy tam kuidów) na dole pisze ze nie posiadam ponad 2,500 kuidów to co ja mam wtedy zrobić ? szukać każdy kuid po kolei w google?
Poczytaj forum pod katem szukania KUIDów. Podpowiem tylko, że często dodatki są pakowane w zestawy, paczki - czyli szukasz jednego, znajdujesz paczkę, w paczce masz sporo pozostałych brakujących. Dodatki się powtarzają na mapach, więc często są w paczkach od innych map. Dużo dodatków jest też na DLS. Dopiero w ostateczności jest temat - jak już kompletnie nie możesz sobie z jakimś dodatkiem poradzić, to piszesz w "szukam KUIDu".