Wysłany: 15-03-2025, 11:13 Bilety pierwszej klasy.
Witam forumowiczów. Od lutego mam pewien problem, ponieważ mam aktywny bilet pierwszej klasy, którego nie kupowałem ,co więcej, w marcu uaktywnił się ponownie i od nowa mam 29 dni używania.Czy to jakiś prezent od Auranu?
Mi to wygląda na subskrybuję Trainz+. Tam co miesiąc ticket się odnawia. Jest to widoczne w każdej instancji Trainz począwszy od Tane. W starszych chyba też to gdzieś widać...
Może też kupowałeś coś od nich i dostałeś jakąś mega promocję i tego nie zauważyłeś?
W każdym razie sprawdź, czy z karty Ci nic miesięcznie nie schodzi np. jakieś 8 dolarów z hakiem... I pamiętaj: kasa musi się zgadzać
Zaloguj się też na swoje konto Auran i sprawdź co tam masz.
Wysłany: 19-03-2025, 12:34
Cześć, sprawdzałem na stronie Mytrainz i nie mam żadnego członkostwa (no membership).Kilka miesięcy temu zainstalowałem trainz 22 i tak już mam z tym biletem. Na przestrzeni lat kupowałem kilka gier z serii Trainz i widzę,że w każdej mam aktywny bilet,który wygasa 11 kwietnia.