FORUM PTT -  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Problem - CMP do TRS2006
Autor Wiadomość
Dziumbamp3
nowy


Wiek: 22
Dołączył: 02 Sty 2015
Posty: 11
Skąd: Płock
Wysłany: 03-01-2015, 17:46   Problem - CMP do TRS2006

Witam!

Mam dość duży problem z Content Manager Plus do Trainz 2006 : wczoraj instalując dodatki program się zaciął więc zamknąłem go Menedżerem zadań. Gdy go ponownie uruchomiłem sytuacja wygląda następująco :

https://www.dropbox.com/s...lemCMP.png?dl=0

Czy ktoś wie co zrobić w tej sytuacji?

Czy teraz działa?
Ostatnio zmieniony przez Dziumbamp3 03-01-2015, 17:56, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
RBach 
znawca
Toromistrz



Pomógł: 252 razy
Wiek: 43
Dołączył: 26 Lut 2008
Posty: 3869
Skąd: Gościcino Centralne
Wysłany: 03-01-2015, 17:49   Re: Problem - CMP do TRS2006

Dziumbamp3 napisał/a:

Mam dość duży problem z Content Manager Plus do Trainz 2006 : wczoraj instalując dodatki program się zaciął więc zamknąłem go Menedżerem zadań. Gdy go ponownie uruchomiłem sytuacja wygląda następująco


Kolego, mamy dość duży problem z pomocą Tobie:

Error (403)
It seems you don't belong here! You should probably sign in. Check out our Help Center and forums for help, or head back to home.

Nie wymagaj logowania się na dropsie, ustaw status obrazka na publicznie dostępny. To, ze Ty go widzisz, nie znaczy, że my go zobaczymy.
_________________
Moje dodatki
Instrukcje kolejowe
KUID:263713
aktualny release skryptów sygnalizacji v5.3: 18.04.2019
 
 
 
Dziumbamp3
nowy


Wiek: 22
Dołączył: 02 Sty 2015
Posty: 11
Skąd: Płock
Wysłany: 03-01-2015, 18:27   

https://www.dropbox.com/s...lemCMP.png?dl=0

Teraz powinien już działać obraz.
 
 
 
D_M
zaawansowany



Pomógł: 116 razy
Dołączył: 25 Cze 2008
Posty: 939
Skąd: Jastrzębie
Wysłany: 03-01-2015, 18:37   Re: Problem - CMP do TRS2006

Dziumbamp3 napisał/a:
Mam dość duży problem z Content Manager Plus do Trainz 2006 : wczoraj instalując dodatki program się zaciął więc zamknąłem go Menedżerem zadań. Gdy go ponownie uruchomiłem sytuacja wygląda następująco :

CMP prawdopodobnie odbudowuje sobie plik assets.tdx Poczekaj cierpliwie - nawet kilka godzin.
Gdyby jednak to trwało za długo, możesz pomóc TRS2006 odbudować bazę, usuwając (lepiej przenosząc w jakieś bezpieczne miejsce) 2 pliki: assets.tdx assets.bku
Przeszukaj forum, w Szukaj wpisuj: assets.tdx assets.bku trs2006 :arrow: http://www.trainz.pl/_for...ghlight=#138024
_________________
TRS2006 EK build 3092, TC 3323, TS2010 49933, TS12 49922
Mapka Kaczyce-Manowce dostępna w archiwum TrainzMaps
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group