Pomógł: 336 razy Wiek: 56 Dołączył: 03 Gru 2008 Posty: 6691 Skąd: Warszawa
Wysłany: 02-06-2012, 00:22 Ignorowanie pewnych indywiduów
Takie głupie pytanie, czy da się na naszym forum dodawać niektórych osobników do "Ignore list" podobnie jak jest to na forum Auranu? Czasami aż nie chce się ich czytać i przydałaby się taka funkcjonalność.
Ostatnio zmieniony przez drstrach 02-06-2012, 00:23, w całości zmieniany 1 raz
Ależ panowie, w czym problem? Macie takie możliwości (w przeciwieństwie do mnie chociażby), że takie wiadomości możecie kasować. Ot, co za problem? :) Myślę, że warto pogadać z muminem czy mnichem na temat przywrócenia takiej opcji. Jestem niemalże pewien, że wielu z nas by chętnie skorzystało z takiej opcji. :P Powód jest? Jest. :)
EDIT: Po krótkim namyśle taki jeden fakt. Żeby wywalić takiego posta, trzeba go najpierw przeczytać. No i tutaj jest wyraźnie minus.
Ostatnio zmieniony przez Pm37 02-06-2012, 00:36, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 02-06-2012, 00:36
Peemowaty, tu nie chodzi o kasowanie, bo pewne wypowiedzi toczą się "w temacie", chodzi o to żeby nie musieć kolejnych wypocin czytać, bo czasami szkoda czasu.
Zawsze ludzie z forum mogą dać cynk na SB, że ktoś śmieci w temacie :P Zawsze znajdzie się rozwiązanie. Niestety jednak to jest niedoskonałe, a poza tym... taki już was los panowie :P
Wysłany: 02-06-2012, 00:43
zolwik napisał/a:
ale dla nas czerwonych to może być złe ;p
bo jak nie będziesz widział wiadomości trolli to jak będziesz reagować na ich występki ?
Zobacz jak to działa na Auranie (możesz sobie dodać mnie do ignore list ), można sobie odkryć wiadomość np. trolla. Mi akurat nie chodzi o trolli, ale o ludzi, których nie chcę czytać.
Pm37 napisał/a:
(...)_taki już was los panowie :P
Już cię nie lubię
Ostatnio zmieniony przez drstrach 02-06-2012, 00:44, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 27 razy Wiek: 37 Dołączył: 13 Sie 2011 Posty: 1485 Skąd: Pruszków
Wysłany: 02-06-2012, 05:17
Moim zdaniem pomysł jest niegłupi, zwłaszcza jeśli chodzi o PW.
Połową biedy jest sposób i jakość wypowiedzi na Forum - w końcu służy ono do wymieniania publicznie opinii i spostrzeżeń. Od tego są "czerwoni" i system kar i nagród, żeby takie anomalie wyłapywać.
Gorzej, jak się ktoś "przylepi" na priv - wtedy faktycznie można dostać szału.
_________________ Imperium kontratakuje?
Baron von Schlosserhoffen.
----------------------------------------------------------