Przymierzając się do pisania pracy licencjackiej rozważam tematykę związaną z konkurencją na polskim rynku kolejowym, czyli nadużywaniem pozycji przez pkp itp. Problemem są jednak materiały, o ile duże rzeczy można znaleźć to przydała by mi się jakaś książka o tej tematyce tak więc jakieś tytuły, miejsca gdzie można coś przydatnego kupić itp. Strony internetowe gdzie mogę znaleźć materiały znam, tak więc www mi nie trzeba. Na stronie rynku kolejowego znalazłem 2 książki ale co w nich jest i jak bardzo by mi się przydały nie mam pojęcia.
Pomógł: 15 razy Wiek: 39 Dołączył: 19 Lut 2008 Posty: 448 Skąd: Kraków
Wysłany: 08-10-2008, 17:33
www.bj.uj.edu.pl - tam na pewno coś znajdziesz, jest katalog internetowy, więć możesz sprawdzić, czy jest tam coś interesującego, podróz do Krakwoa po książki raczej nie będzie stanowiła dla ciebie problemu, w każdym razie powodzenia. ;)
_________________ Would you know my name if I saw you in heaven ?
Pomógł: 15 razy Wiek: 39 Dołączył: 19 Lut 2008 Posty: 448 Skąd: Kraków
Wysłany: 09-10-2008, 01:56
Hmm... ja tam widziałem np statystyki PKP: np tu ( wywołane poprzez wpisanie "PKP" do szukajki i wybranie "hasła przedmiotowego". Przykład: http://www.bj.uj.edu.pl/u...1&rootsearch=3&
Nie poddawaj się, Bibblioteka Jagiellońska ma własną "kolej jednoszynową" do rozwozu książek, w taki miejscu musisz coś znaleźć. ;)
_________________ Would you know my name if I saw you in heaven ?