Witam sserdecznie
Mam problem z Trainz Simulator 12.
Kupiłem grę na steamie i mam tylko język angielski.
Jak mam wgrać język polski. Istnieje jakieś spolszczenie czy coś podobnego?
Proszę o pomoc
Pomógł: 4 razy Wiek: 44 Dołączył: 13 Sie 2009 Posty: 558 Skąd: Bytom-UK.
Wysłany: 03-10-2013, 18:07
nic podobnego nie istnieje :) w poprzednich edycjach Trainz polski pojawiał się w kolejnych SP bodajże w SP2 jeżeli chcesz mieć polskiego TS12 musisz pofatygować się po wersję od polskiego dystrybutora gry
czyli rozumiem że nie ma możliwości podmiany jakiegoś pliku z wersji polskiej z angielska?
rozumiem że wogóle nie da się spolszczyć?
Jeśli tak to mam niezły problem
No nie do końca. Ja kupiłem wersję od niemieckiego dystrybutora i mam język polski. Skoro już masz legalną wersję to ściągnij sobie z internetu grę z polską wersją i tyle.
Pomógł: 4 razy Wiek: 44 Dołączył: 13 Sie 2009 Posty: 558 Skąd: Bytom-UK.
Wysłany: 03-10-2013, 23:26
Wydaje mi się że wersja PL to wersja w kilku językach, dlatego po zakupie niemieckiej wersji jest również PL lecz w wersji Angielskiej nie ma innych języków.
Owszem posiadając klucz z wersji EN uruchomisz wersję PL o ile taką znajdziesz :) naprowadzać cię nie zamierzam (gdzie pobrać) bo my tu nie promujemy takich źródeł :)
Pomógł: 336 razy Wiek: 56 Dołączył: 03 Gru 2008 Posty: 6691 Skąd: Warszawa
Wysłany: 04-10-2013, 10:37
Osobiście nie polecam spolszczać TS12, w Polsce niestety wsparcie dla tej gry jest w zasadzie martwe, więc jest problem z poprawkami. Zostaw sobie wersję angielską, ew. poproś kolegów o jakiś polski manual (jest taki?).