Edyta:
A jeśli nie chcecie się uzależnić, to nie kupujcie A Game of Dwarves, mocno wciąga mimo, że ma rachityczną grafikę (lepszą co prawda od pierwowzoru Dwarf Fortress).
Ostatnio zmieniony przez drstrach 14-12-2013, 21:22, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 8 razy Wiek: 39 Dołączył: 28 Sie 2008 Posty: 305 Skąd: Katowice
Wysłany: 25-12-2013, 21:50
Może niekoniecznie w tematyce kolejowej, ale do jutra jak ktoś kliknie na platformie Steam grę "Left 4 Dead 2" na stronie sklepu "Zainstaluj", to dostanie ją do swojej biblioteki gier za darmo. Prezent od Valve.
Co jak co, ale dostać grę za darmo to jest coś. Rok temu trafiło mi się podobnie Metro 2033.
Wysłany: 28-02-2014, 13:43
@sa_krzysztof dzięki za cynk, teraz mam TS12 za grosze
Szczerze najbardziej zależało mi na Bridge Projekt bo zawsze lubiłem takie gry poczynając od Pontifex-a. A ten ostatni tytuł to nie wiem co to nawet jest
Aha, żeby dostać klucz na steama trzeba dać co najmniej dolca, ale i tak się opłaca, nie wiem jak wygląda zakup za 0,01, ale ja wziąłem sobie klucze do steama, bo jakoś mi tak wygodniej, a cena i tak przystępna.
@drstrach Train Giant o ile się nie mylę, to coś na wzór traffic giant tycoon, tylko zamiast komunikacji miejskiej budujemy linie kolejowe, pewnie taka typowa strategia ekonomiczna i sam się zastanawiam czy aby i tak nie za drogo
Ostatnio zmieniony przez luki_tram 28-02-2014, 13:46, w całości zmieniany 2 razy
KGrid [Usunięty]
Wysłany: 28-02-2014, 14:51
Tak, 1$ odblokuje pakiet Trainz Simulator 2012 + Bridge Projekt + Euro Truck Simulator + Wildlife Park 3, 6$ to kolejne gry, następnie 10$. Ostatnio z tego co pamiętam kupowałem m.in gry sagi sid meier's.
Co do Train Giant, nie polecam. Wiele tycoonów i menedżerów miałem i grałem, ten jest jakiś kosmicznie popsuty. Nie ma jasnych procedur, brak wpływu na ceny czy działania marketingowe. Sama budowa sieci jest również trudna. Ale za takie pieniądze można próbować.
Osobiście gorąco polecam Euro Truck Simulator 2 z dodatkiem Going East , oprawa graficzna jest jak dla mnie na wysokim poziomie , sporo kilometrów dróg i na bieżąco aktualizacje które usprawniają grę od strony technicznej jak i graficznej. Czasem fajnie jest oderwać się od trainza i pojeździć ciężarówką :D
Jeszcze osobiście dodam że warto do tej gry kupić sobie kierownicę , naprawdę przyjemność z jazdy jest ogromna i każdy kto lubi takie symulatory nie będzie żałował. A już tym bardziej że sama gra jest w tak ogromnej przecenie ;)
Wysłany: 28-03-2014, 12:48
Ja tym razem znowu o promocji niezwiązanej z koleją, ale za to darmowej i może będą zainteresowani.
Na platformie Origin można do ok. 8 kwietnia "kupić" Dead Space (pierwsza część) za darmo !
Link do strony sklepu
EA najwidoczniej chce pozbyć się łatki najgorszej firmy (znowu) i poszło (znowu) w ślady Valve.
Dziwne jest to, że gra jest dostępna tylko po angielsku mimo oryginalnej polonizacji, ale da się to zmienić w jednym pliku tekstowym
Przypomina mi klimatem gierkę dzięki której na pewno teraz mam większe skłonności do wahań stanów emocjonalnych. :D Mianowicie Aliens vs Predator. A widzę że i tutaj są ciekawe kreatury. Biedne neurony w mózgu gracza...
Ostatnio zmieniony przez Jacek 28-03-2014, 14:37, w całości zmieniany 1 raz