Pomógł: 6 razy Wiek: 32 Dołączył: 25 Mar 2008 Posty: 622 Skąd: Wodzisław Śląski
Wysłany: 28-08-2008, 18:51
Full fantastic bym powiedział. Dodaj nastawnie, szafy napiecia, pędnie (tam gdzie oczywiście zakładasz rozjazdy pędniowe), wzkaźniki oraz semafory, zgodne z przepisami E1. Widać lubisz mapki bardzo fantastyczne, wręcz nierealne, co tu dużo gadać, potem ją wydaj, ale przed tym dopieść ją w teksturowaniu i krzakach :)
Mapka jest bardzo nierealna, ale nie wszędzie. Co do tych wszystkich przepisów to na razie mi się nie chce z nimi męczyć ;) Dziękuję za pierwszą jawnie pozytywną opinię!
Szczerze to masz bardzo bujną wyobraźnie;] Przerażają mnie niektóre rzeczy takie jak skrzyżowanie linij kolejowych niczym na autostradzie szok niektóre odcinki nie powiem mi się podobają. Mapka za fantazje no trochę dużo uchybień oceniam na 5+/10.
A dłuższej nazwy tematu nie da się wymyśleć? :/ Nie przeginaj. Poza tym skoro proezentujesz screeny w swoim serwisie, to nie musisz pisac w tym - robisz tylko smietnik, podobnie w SB. Masz coś do pokazania = miniaturki, jak nie chce ci się, to przykro mi.