Zamknąłem twoje tematy bo to nie jest miejsce miejsce na pisanie posta o coś tam do msts'a od tego jest odpowiednie forum chyba? Prawda? Po drugie twój temat o oznaczeniach zamknąłem dlatego, że coś tam naskrobałeś co wiedziałeś i nawet 1/3 tego co powinno tam być nie było, więc jaki sens ma trzymanie takiego posta? Jeżeli się nie podoba to zmień forum, tutaj nikt Cię na siłę nie trzyma. Co do słowa cholera jakiego użyłeś to chyba jest wulgaryzm prawda?
Ostatnio zmieniony przez pysi 17-11-2008, 18:05, w całości zmieniany 1 raz
Było na poprzednim forum, osobiście mam taki pogląd żeby nie mazali po pociągach, reszta mi zwisa i dynda. Do tego zależy gdzie, i co. Jeżeli małolaty dorwą sie do past do butów + pigment i lecą na kolejki to masarka. A co innego taki pan np. Elomelo (http://www.fotolog.com/elomelo/) by się dorwał do jakiejś sfatygowanej jednostki :P Czyli tylko legale :P
Ps. Tak wiem, jestem dziwny.
Ostatnio zmieniony przez Wariat 17-11-2008, 18:27, w całości zmieniany 2 razy
Hmm jak dla mnie żałosne są te squady packające po wagonach! Po co? Nie mam zielonego pojęcia. Jeśli chcą być takimi kozakami to niech paćkają np. radiowozy przed samą komendą! O i to by była adrenalina! No i całkiem niepojęte jest niszczenie kabiny! Żenua!