Witam,
Mam pytanie odnośnie sesji do tej wspaniałej mapy - nie były do niej dołączone sesje z taborem, ale niektórzy z Was pewnie stworzyli jakieś we własnym zakresie. Czy byłaby możliwość upublicznienia stworzonych sesji?
Pozdrawiam.
Pomógł: 7 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 151 Skąd: Kielce
Wysłany: 07-08-2015, 12:12
Ja sam zrobiłem kilka/kilkanaście sesji do mapy. Jeśli chcesz to w wolnej chwili jak będę miał dostęp do komputera z TRS mogę podesłać.
Chociaż też chętnie bym "pojeździł" na scenariuszach innych. Także jak ktoś coś zrobił to również się piszę
Dziękuję za odpowiedź, poproszę o przesłanie sesji na maila lub PW. Można by je również umieścić na stronie internetowej mapy, z pewnością inni także by skorzystali.
Pozdrawiam
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 18 Sie 2016 Posty: 107 Skąd: Kielce
Wysłany: 29-12-2017, 21:09
Jeśli masz je jeszcze na komputerze, to też bym prosił o podesłanie. A ja uroczyście melduje, że po poprawieniu ~60 dodatków, i usunięciu z configu mapy 9 linijek mapa w T: ANE działa w pełni :D.
PS.: Administrację przepraszam za odgrzewanie kotleta.
_________________ TRS2006,TC1&2,T:ANE,TS2009
Ostatnio zmieniony przez Trainfun09 29-12-2017, 21:09, w całości zmieniany 1 raz